Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανηγυρικές διήμερες εκδηλώσεις στη Μαγούλα για την εορτή του Αγίου Γεωργίου

Πανηγυρικές διήμερες εκδηλώσεις στη Μαγούλα για την εορτή του Αγίου Γεωργίου
Δελτίο Τύπου

Πανηγυρικές διήμερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα στη Μαγούλα Ελασσόνας, αφού το πενταήμερο που προκύπτει με τη μετακινούμενη Εργατική Πρωτομαγιά να μεταφέρεται την Τρίτη 7 Μαίου, δίνει τη δυνατότητα σε απόδημους Μαγουλιώτες και επισκέπτες να γιορτάσουν τα εορταστικά ήθη και έθιμα, στην επίσης μεταφερόμενη εορτή του Αγίου Γεωργίου τη Δευτέρα του Πάσχα.

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαίου, στο καφέ-μπαρ-ψητοπωλείο "Το Ξύλινο" του Ηλία Μπρούζα στη Μαγούλα, η ορχήστρα των αδερφών Παπουλιά, η Ηλιάννα Γκόγκουρα και ο Λάζαρος Σατρατζέμης έρχονται για να διασκεδάσουν το κοινό, παραμονή του πανηγυριού, μέχρι το πρωί με δημοτικά και λαικά ακούσματα!

Την Δευτέρα του Πάσχα και ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Μαγούλας, μετά την πανηγυρική θεία λειτουργία, θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τις γυναίκες του Μ.Ε.Σ. Μαγούλας "Ο Άγιος Γεώργιος" στον προαύλειο χώρο της εκκλησίας με τοπικά εδέσματα, με την ορχήστρα του Βασίλη Καραγιάννη.

Στη συνέχεια το γλέντι θα συνεχιστεί στο καφέ-μπαρ-ψητοπωλείο "Το Ξύλινο".

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.