Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία η 8η Συνάντηση Φιλαρμονικών στον Τύρναβο-Συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας

Με μεγάλη επιτυχία η 8η Συνάντηση Φιλαρμονικών στον Τύρναβο-Συμμετείχε η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας
Δελτίο Τύπου

Γέμισε με μελωδίες το Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου στην 8η συνάντηση Φιλαρμονικών που διοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου και η Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στην συναυλία συμμετείχαν η Φιλαρμονική Δήμου Ελασσόνα με μαέστρο τον Δημήτρη Τσιαβε, η Φιλαρμονική Δήμου Μετεώρων με μαέστρο τους την κα Όλγα Κουτσαλιάρη, αλλά και η Φιλαρμονική Δήμου Σκιάθου.

Σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με 150 μουσικούς και 3 μαέστρους οι θεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν διάφορα είδη μουσικής και να απολαύσουν μια μαγική βραδιά. Για άλλη μια φορά η Φιλαρμονική του Δήμου Τυρνάβου με τον εξαίρετο μαέστρο της κ. Θέμη Σαμαντζή, έδωσε το καλύτερο της εαυτό προσθέτοντας άλλη μια εκδήλωση στην ιστορία της αλλά και παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με την Φιλαρμονική της Σκιάθου. Όλες οι Φιλαρμονικές ανταμείφθηκαν για την εμφάνιση τους με το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κοινό.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από τον μουσικό της ορχήστρας αλλά και φοιτητή του τμήματος μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Κωνσταντίνο Τσιγάνη η ιστορία της φιλαρμονικής Δήμου Τυρνάβου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Ευρωβουλευτής κ. Αλέξης Γεωργούλης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Μαρία Γαλλιού, ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής και ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, οι Αντιδήμαρχοι Τυρνάβου κα Ευγενία Μαμανού και κ. Νίκος Νταλαγιάννης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σκιάθου κα Χαρά Πασχάλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Αλέξανδρος Χατζηκρανιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Πηγή: tirnavospress.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.