Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Συμμετοχή του Δήμου Ελασσόνας στη δεντροφύτευση που οργάνωσε η Διεύθυνση Δασών

Συμμετοχή του Δήμου Ελασσόνας στη δεντροφύτευση που οργάνωσε η Διεύθυνση Δασών
Δελτίο Τύπου

Στη δεντροφύτευση που οργάνωσε η Επιθεώρηση Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε ο Δήμος Ελασσόνας με την παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ. Φρόσως Καρκαβανίδου-Σκρέτα και Δημήτριου Καρανίκα, οι οποίοι υποδέχτηκαν τον Γενικό Γραμματέα Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος κ. Στάθη Σταθόπουλο μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Δημάρχου ο οποίος απουσιάζει σε ταξίδι για υπηρεσιακούς λόγους στο εξωτερικό.

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα μετά από πρόσκληση της Γενικής Διευθύντριας Δασών Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Ζωής Φτίκα και του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα δηλώνει η σημασία που δίνει η αρμόδια υπηρεσία και ο δήμος για την ανάπλαση του δασικού χώρου της Τσαριτσάνης που είχε καεί από την πυρκαγιά του 2020.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.