Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

15 Λαρισαίοι στη μάχη του σταυρού για την Ευρωβουλή

15 Λαρισαίοι στη μάχη του σταυρού για την Ευρωβουλή
Δελτίο Τύπου

Ισχυρή είναι η εκπροσώπηση των Λαρισαίων στα ψηφοδέλτια των κομμάτων για την Ευρωβουλή, ενώ υπάρχουν κι άλλες ανοιχτές θέσεις και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για να «κλειδώσουν» οι τελικές λίστες.

Με τη ΝΔ, υποψήφιοι ευρωβουλευτές κατέρχονται ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ, Πτέραρχος εα κ. Γιώργος Μπλιούμης και ο Καθηγητής Ορθοπαιδικής, πρόεδρος Τμ. Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Θεόφιλος Καραχάλιος. Επίσης, κατέρχεται εκ νέου υποψήφια η ευρωβουλευτής, δημοσιογράφος κα Μαρία Σπυράκη, που έλκει την καταγωγή της από τον Πυργετό του Δήμου Τεμπών.

Στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υποψήφια για την Ευρωβουλή είναι το μέλος της ΝΕ Λάρισας και υπεύθυνη του τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Χριστίνα Χλαπανίδα.

Με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υποψήφιοι ευρωβουλευτές είναι ο πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Φίλιππος Σαχινίδης και ο Καρδιοθωρακοχειρουργός κ. Νίκος Τσιλιμίγκας.

Με το ΚΚΕ, υποψήφιοι είναι ο αγροτοσυνδικαλιστής, πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ, Ρίζος Μαρούδας και η Μαρία Γαβαλά, δικηγόρος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας.

Mε την «Ελληνική Λύση» κατέρχεται υποψήφιος ο πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας – Αγροτεχνολογίας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αλέξανδρος Παπαχατζής.

Με τη «Νίκη» υποψήφια είναι η Δρ. Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου της Γάνδης κα Δέσποινα Ιατρίδου.

Με τη Νέα Αριστερά υποψήφιες είναι οι Ζωή Ακριβούλη, Οικονομολόγος, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Λάρισας και η Κατερίνα Φλώρου, Υποψήφια Διδακτόρισσα, εργαζόμενη με μπλοκάκι.

Με το ΜέΡΑ 25 υποψήφια ευρωβουλευτής είναι η πρώην βουλευτής, οικονομολόγος Ηρώ Διώτη.

Με το Πράσινο Κίνημα κατέρχεται υποψήφιος ο ευρωβουλευτής, ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης.

Με τους «Πατριώτες» υποψήφιος είναι ο Ελευθέριος Λαβδάς με καταγωγή από τη Μάνδρα Λάρισας είναι Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο Τμήμα Ακτινολογίας – Ακτινοθεραπείας.

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου…

Πηγή: ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.