Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λαική συνέλευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας στο Σαραντάπορο

Λαική συνέλευση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας στο Σαραντάπορο
Δελτίο Τύπου

Ακούμε τους συμπολίτες μας και στη νέα μας θητεία. Βρεθήκαμε την περασμένη Τετάρτη στο ορεινό Σαραντάπορο, για να συζητήσουμε για τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι παραβρέθηκαν και συζητήσαν μαζί μας. Παρόντες στη συνάντηση ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας βορείου τομέα Σάκης Γεροφωκάς, ο πρόεδρος της κοινότητας Χρήστος Τσίλας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γκουτζαφώτης, ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Ντάλλας, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Νάνσυ Γκουντρουμπή, ο πρ. πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ Ιπποκράτης Τζιουμακλής και πολλοί ακόμη. Συνεχίζουμε έχοντας στο επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του.

Νίκος Γάτσας
Δήμαρχος Ελασσόνας

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.