Οίκος Τελετών ΙΓ-Ιωάννης Γκουγκουμάτης

Οίκος Τελετών ΙΓ-Ιωάννης Γκουγκουμάτης

Γραφείο Τελετών "ΙΓ"-Ιωάννης Γκουγκουμάτης

Καθημερινά ο Οίκος Τελετών "Ιωάννης Γκουγκουμάτης" αναλαμβάνει τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να τα αποχαιρετήσει στο τελευταίο τους ταξίδι προς την αιώνια ζωή.

Με αξιοπρέπεια, ευγένεια, άμεση εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές. Με ανθρώπινη μεταχείριση και συμπεριφορά και με απόλυτη εχεμύθεια προς τον πελάτη.

Με Πιστοποίηση Διάσωσης, με σεμινάρια νεκροαισθητικής και με την δυνατότητα αντί στεφάνων να δίνεται στο "Χαμόγελο του Παιδιού" αντίτιμο χρηματικό ποσό βοηθείας. 24ωρη εξυπηρέτηση, επαναπατρισμός νεκρών, εκταφές, μακιγιάζ νεκρών, ψυχολογική υποστήριξη (από εξειδικευμένο συνεργάτη), μνημόσυνα.

Εγκεκριμένο μέλος στην Ένωση Λειτουργών Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδος.

Τα φέρετρα είναι από την Ελληνική Φερετροποιία της Εταιρείας "COFFIN Triantafillos".

Ο Οίκος Τελετών "ΙΓ" του Ιωάννη Γκουγκουμάτη βεβαιώνει τους πελάτες του ότι αποτελεί Πιστοποιημένο μέλος της EΛΚΕ HUFS, της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, που εδρεύει στο Βόλο, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους των υπηρεσιών κηδείας στην Ελλάδα.

Διεύθυνση: 6ης Οκτωβρίου 168
Έδρα: Ελασσόνα
Τηλ.: 24930-29585/698-9394919/697-0402859
Email: gougoumatis.funeral@gmail.com

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.