Ανταλλακτικά Μητρέλος

Ανταλλακτικά Μητρέλος

Στο νέο κατάστημα ανταλλακτικών "Μητρέλος" στην Ελασσόνα, μπορείτε να βρείτε τα πάντα που αφορούν μπαταρίες, A/C, μίζες, δυναμό, λάμπες, φανάρια και ότι άλλο αφορά τον ηλεκτρολογικό σας εξοπλισμό!

Επίσης στην επιχείρισή μας μπορείτε να αγοράσετε λιπαντικά, φίλτρα, ιμάντες, αξεσουάρ αυτοκινήτων και φορτηγών, στις πιο προσιτές τιμές, ενώ μπορείτε να πραγματοποιήσετε για ανταλλακτικά που επιθυμείτε, τις παραγγελίες σας και σε άμεσο χρονικό διάστημα, να εξυπηρετηθείτε από την διεύθυνση του καταστήματός μας.

Το κατάστημα μας βρίσκεται έναντι του Ελασσονίτη Ποταμού, στην κεντρική οδό της Μητροπολίτου Ιακώβου, ενώ η δυνατότητα πάρκινγκ για να εξυπηρετηθείτε είναι άμεσα προσβάσιμη στον χώρο μας.

Με γρήγορη και ευγενική εξυπηρέτηση, πάντα σεβόμενοι τις ανάγκες της καθημερινότητάς σας!

Ιδιοκτησία-Διεύθυνση: Βαγγέλης Μητρέλος
Τηλ.: 24930-22680
Κιν.: 694-8103902
Email: evangelosmit@gmail.com
Διεύθυνση: Μητροπολίτου Ιακώβου (έναντι Ελασσονίτη ποταμού)
Έδρα: Ελασσόνα

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.