Γεώργιος Αθ. Νάτσιος-Καρδιολόγος

Γεώργιος Αθ. Νάτσιος-Καρδιολόγος

Καρδιολόγος-Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Γεώργιος Αθ. Νάτσιος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Ο Γεώργιος Αθ. Νάτσιος μεγάλωσε στην Ελασσόνα και αποφοίτησε το 2001 από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Ελασσόνας. Το 2007 αποφοίτησε από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.Το 2011 ολοκλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο άγονο Περιφερειακό Ιατρείο Τρανοβάλτου του Κ.Υ. Σερβίων. Από το 2011 έως το 2013 υπηρέτησε ως ειδικευόμενος στην Παθολογία στο Γ.Ν. Κοζάνης. Στη συνέχεια, υπηρέτησε αρχικά ως ειδικευόμενος του Καρδιολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Κιλκίς και ακολούθως ως ειδικευόμενος της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ.Στις 31/3/2016 αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Το 2017 ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Καρδιολογίας και παρέμεινε στο Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ έως το Μάρτιο 2018 με παράταση της σύμβασης εργασίας στην Καρδιολογική Κλινική. Από τις 30/5/2018 διατηρεί ιδιωτικό Καρδιολογικό ιατρείο στην Ελασσόνα (6ης Οκτωβρίου 84). Αποτελεί μέλος τόσο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας όσο και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (ESC Professional Member).

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης παρακολουθεί αναγνωρισμένες και υψηλού επιστημονικού επιπέδου εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Ακόμη, συμμετέχει με προφορικές ανακοινώσεις και ομιλίες σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια. Επιπρόσθετα, έχει τιμηθεί δύο φορές με έπαινο από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία για την παρουσίαση εργασιών τόσο στο 21ο όσο και στο 22ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο (με τίτλους: «Η πρωτεϊνη DJ-1 σαν βιολογικός δείκτης στο Σύνδρομο Υπνικής Άπνοιας» και «Εντοπισμός Φαινοτύπων Συνδρόμου Αποφρακτικής Άπνοιας Ύπνου Μέσω Ιεραρχικής Ανάλυσης Συστάδων»). Παράλληλα, έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε διεθνή και αναγνωρισμένα περιοδικά (π.χ. στο Journal of Clinical Hypertension και το Journal of Sleep Research). Προσφάτως, συμμετέχει στη συγγραφή ενός βιβλίου Καρδιολογίας των εκδόσεων «Ροτόντα».

-Ηλεκτροκαρδιογράφημα
-Triplex Καρδιάς-Αορτής
-Δοκιμασία Κόπωσης
-Holter Ρυθμού 24h & 48h
-Holter Πίεσης 24h
-Προσχολικός & Προαθλητικός έλεγχος

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ
ΜΕ ΦΟΡΗΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟ & ΥΠΕΡΗΧΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΟ

Τηλ.: 24930-22622/ 697-3827685
Διεύθ.: 6ης Οκτωβρίου 84-Ελασσόνα (Δίπλα στο Ταχυδρομείο)
Site: natsios-kardiologos.gr

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.