Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Τρίτες τερμάτισαν οι Γυναίκες του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας στο Final 4 ανόδου στη Β΄Εθνική

Τρίτες τερμάτισαν οι Γυναίκες του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας στο Final 4 ανόδου στη Β΄Εθνική
Εκ της συντακτικής ομάδας

Τρίτες τερμάτισαν οι Γυναίκες του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας στο βόλει, στο Final 4 ανόδου στην Β Εθνική, αφού στο τριήμερο που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά, είχαν μία νίκη και δύο ήττες, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου στο πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα Κεντρικής και Στερέας Ελλάδος, με απίστευτη ανατροπή κέρδισαν με 3-2 σετ τον Α.Σ. Σουφλαρίων με τις Παναγιώτου-Σαλεπτσή να πραγματοποιούν μεγάλη εμφάνιση ενώ στο δεύτερο παιχνίδι με τον Άμιλλα Τρικάλων ηττήθηκαν με 3-0 σετ απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Στον τρίτο αγώνα απέναντι στην Αν. Λειβαδιάς γνώρισαν την ήττα, που όμως δεδομένων των δυσκολιών του τουρνουά, κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο, την τρίτη θέση και φυσικά το χειροκρότημα των παρευρισκομένων θεατών, αφού το νεαρό της ηλικίας των κοριτσιών της Ελασσόνας, παρά τη κατηγορία των γυναικών, που αγωνίστηκαν, έδειξε να έχει λαμπρό μέλλον.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.