Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Διπλό του Π.Ο.Ε. μέσα στους Αγιούς Αναργύρους, οι οποίοι υποβιβάστηκαν

Διπλό του Π.Ο.Ε. μέσα στους Αγιούς Αναργύρους, οι οποίοι υποβιβάστηκαν
Δελτίο Τύπου

Ο ΠΟΕ έκαμψε την αντίσταση του Ατρομήτου Αγίων Αναργύρων εκτός έδρας με 1-4 στη προτελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, με τον ΑΑΑ να αποχαιρετά οριστικά τη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν και να χαμογελάσουν πρώτοι, όταν στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Νούσιος με άψογο τελείωμα από κόρνερ του Παιδή και κεφαλιά πάσα του Παναγιώτου έκανε το 1-0. Η απάντηση όμως της ομάδας της Ελασσόνας ήρθε λίγο αργότερα, καθώς στο 31ο λεπτό, ο Μουλτσιάς επανέφερε τις ισορροπίες, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί, διότι με τη συμπλήρωση σαράντα λεπτά αγώνα, ο Ιγγλέζος σκόραρε από θέση βολής στην αντεπίθεση και έκανε την ανατροπή για το ΠΟΕ, με το 1 – 2 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και στο 55ο λεπτό, ο Παλάσιος έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με ωραίο σουτ από το ύψος του πέναλτι. Για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Ιγγλέζος και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι με προσωπική ενέργεια και «σκάψιμο» της μπάλας, διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1 στον αγώνα.

Τα Γκολ
1 – 0 24′ Νούσιος.
1 – 1 31′ Μουλτσιάς.
1 – 2 40′ Ιγγλέζος.
1 – 3 55′ Παλάσιος.
1 – 4 58′ Ιγγλέζος.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Δοξαργιώτης, Νούσιας, Παναγιώτου, Φάρα (72′ Καφφές), Χασιώτης, Νούσιος, Γουσόπουλος (65′ Τούσα), Φανίδης, Τζεμολάρι (46′ Φυτίλης), Παιδής (65′ Γκαραβέλης).

ΠΟΕ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Πέρπερας, Ιγγλέζος, Γκανάτσιος, Μαλάκος, Κορτσάρι, Παλάσιος, Ρολντάν (61′ Τσιόγκας), Γκαμπέτας (57′ Καραμούλας), Περτζιόνι (57′ Τσιπλικιάρης), Κουκούλης (61′ Καραγκούνης), Λαγός (77′ Κριεζής).

Διαιτητική Τριπλέτα: Βλιώρας, Γκαρέλης, Νάκας.

Πηγή: arenalarissa.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.