Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Απόδραση…για την ομάδα της ΑΠΟΕΛ/Δρυμός μέσα από την έδρα του Προμηθέα

Απόδραση…για την ομάδα της ΑΠΟΕΛ/Δρυμός μέσα από την έδρα του Προμηθέα
Δελτίο Τύπου

Νικηφόρο πέρασμα από το «Γ. Μητσιμπόνας» πραγματοποίησε η ομάδα της ΑΠΟΕΛ/Δρυμός καθώς επικράτησε του Προμηθέα με 1-4 και αναρριχήθηκε έτσι ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αναμέτρηση στην οποία οι «κόκκινοι» του Μίμη Κατσιαφλάκα έβαλαν γερά θεμέλια από το α΄ κιόλας μέρος όπου και προηγήθηκαν με 0-2 απέναντι στο φουλ νεανικό συγκρότημα του Βαγγέλη Στεφανή που πάλεψε αρκετά με τη σειρά του, με την αγωνία όσον αφορά την υπόθεση σωτηρία, να παρατείνεται.

Μόλις στο 7΄και μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσιγιάννη, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γκόβαρη κάνοντας το 0-1. Ο Προμηθέας προσπάθησε να απαντήσει άμεσα αλλά στο 14΄το σουτ του Παραλυκούδη μπλόκαρε ο Κατής. Και στο 17΄ο Πιτσίνη με πλασέ μετά από ωραία μεταβίβαση του Σακοράφα, πέτυχε το 0-2 και έβαλε έτσι γερά θεμέλια για τη νίκη. Στο 28΄ο Σεϊζης είχε ένα καλό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Κατής ενώ στο 40΄ο Κατσιαντώνης απείλησε, με τον Γκόβαρη να είναι σε ετοιμότητα. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γιώργος Σεϊζης μείωσε σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Όμως στο 84΄ο Βαλάντης Σακοράφας ήταν αυτός που έδωσε και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων στους «κόκκινους» για το 1-3 και το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 86΄ ο Κέτσι. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Χρήστου Καραγιάννη που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Δημήτρη Μίχο και Νίκο Κοτούμπα.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Β. Στεφανής): Γκόβαρης, Καρβουνάρης, Τζιώρας Β., Τζιώρας Φ., Κώστας, Παραλυκούδης (78΄Τσάρας), Διβανές, Ραπτοτάσιος, Χαλιαμούρδας, Σεϊζης Γ., Δαούλας.

ΑΠΟΕΛ/ΔΡΥΜΟΣ (Μ. Κατσιαφλάκας): Κατής, Μπακογλίδης (78΄Γκαντούνας), Ζδάνης, Κατσιαντώνης, Μπαρδανίκας, Κατσιγιάννης (55΄Τζοκόλα), Πιτσίνη, Αβέλλας (87΄Γκουτζουρέλας), Σακοράφας (87΄Λελέκης), Τάκας (55΄Καρανίκας), Κέτσι

Πηγή: Larisagoal.gr-Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.