Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του 1ου ΓΕΛ

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας ενημέρωσε τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του 1ου ΓΕΛ
Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, επισκέφτηκε το σχολείο μας κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας, ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών.

Συγκεκριμένα, στον αύλειο χώρο του 1ου Λυκείου Ελασσόνας, ο Αντιπύραρχος κ. Πάσχος, συνοδευόμενος από τον κο Θεοφανάκη, ενημέρωσε τους/τις μαθητές/τριες του και τους/τις εκπαιδευτικούς του Λυκείου για το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την κατάσβεση και πρόληψη αστικών και δασικών πυρκαγιών, την διάσωση και παροχή συνδρομής σε ατυχήματα και καταστροφές.

Οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί και η Διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους, καθώς η υπεύθυνη ενημέρωσησυνέβαλε στην ανάπτυξηδεξιοτήτων Πυροσβεστικής Παιδείας, Πυροπροστασίας και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (πυρκαγιάς, σεισμών).

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Ευαγγελία Ράπτου

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.