Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας στο 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας

Ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας στο 1ο ΓΕΛ Ελασσόνας
Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο δράσεων με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών/τριών που φοιτούν στο σχολείο και ύστερα από σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, με θέμα «Οδική ασφάλεια και Κυκλοφοριακή Αγωγή».

Οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Ελασσόνας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τη διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας και την Ανθυπαστυνόμο κα Μπαρά Παναγιώτα, που με την υπεύθυνη ενημέρωση συνέβαλαν στη διαμόρφωση κυκλοφοριακής συνείδησηςτων μαθητών/τριών, ώστενα λειτουργούν υπεύθυνα ως οδηγοί, ως πεζοί, ως συνεπιβάτες.

Με εκτίμηση
Η Διευθύντρια
Ευαγγελία Ράπτου

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.