Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας και οι μαθητές του Δ1 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας ενίσχυσαν τα αδέσποτα

Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας και οι μαθητές του Δ1 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας ενίσχυσαν τα αδέσποτα
Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Φιλοζωίας η εκπαιδευτικός κ. Λαμπρινή Διαμάντη παρέδωσε στο Πάρκο Φιλοξενίας για τα αδέσποτα του Δήμου Ελασσόνας τροφές , παιχνίδια και λιχουδιές, εκπροσωπώντας τους μαθητές της, του Δ1 τμήματος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει μεγάλη ευαισθησία και ενσυναίσθηση από τους εκπαιδευτικούς και σμίγει με την αγνή αγάπη των παιδιών, τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο, σε ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα ζώα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.