Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απάντηση της ΛΑ.ΣΥ. Ελασσόνας στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΕΛ για τη λίμνη Κεφαλοβρύσου: Ενημερώστε υπεύθυνα τους καταναλωτές για την ασφάλεια του νερού που πίνουμε

Απάντηση της ΛΑ.ΣΥ. Ελασσόνας στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΕΛ για τη λίμνη Κεφαλοβρύσου: Ενημερώστε υπεύθυνα τους καταναλωτές για την ασφάλεια του νερού που πίνουμε
Δελτίο Τύπου

Την παντελή της άγνοια, επιβεβαιώνει δυστυχώς η δημοτική αρχή της Ελασσόνας σχετικά με τα καταγγελλόμενα για ψεκασμό με ζιζανιοκτόνο της παρόχθιας βλάστησης στη λίμνη του Κεφαλόβρυσου, όπως προκύπτει από την Ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ.

Και ναι μεν μπορεί να διατείνονται ότι «η ασφάλεια… αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη ΔΕΥΑΕΛ», πλην όμως ουδεμία ασφάλεια ούτε μέτρα προστασίας προκύπτουν πως λαμβάνονται από τη διοίκηση της ΔΕΥΑ για τις πηγές ύδρευσης και εγκαταστάσεις αποθήκευσης νερού στο Δήμο Ελασσόνας.

Η δε άγνοια των διοικητικών παραγόντων για το τι συμβαίνει στον τομέα ευθύνης τους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Το γεγονός μάλιστα αυτό μαρτυρά την απόσταση που έχει η δημοτική αρχή από τα πεδία των προβλημάτων.

Σε κάθε περίπτωση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΛ, αντί να εγκαλεί τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ότι με ευκολία υιοθετεί ανώνυμες καταγγελίες, να ενημερώσει υπεύθυνα τους καταναλωτές τόσο για το συμβάν όσο και για την ασφάλεια του νερού που πίνουμε.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.