Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας επισκέφτηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Μπλιούμης

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας επισκέφτηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Μπλιούμης
Δελτίο Τύπου

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου 2024 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Μπλιούμης, Επίτιμος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Πτέραρχος ε.α. βρέθηκε σήμερα στο κτήριο των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη Λάρισα. Με τον Διοικητή Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο κ. Ιωάννη Αμανατίδη, τον Διοικητή Νομού Λάρισας Πύραρχο κ. Χρήστο Ζουναλή και τον Διοικητή 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πύραρχο κ. Γεώργιο Βαρδάτσικο αντάλλαξαν γνώσεις και εμπειρίες από τη συνεργασία Αεροπορίας και Πυροσβεστικής για την προστασία της ζωής, της ανθρώπινης περιουσίας και του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας.

Ο κ. Μπλιούμης ευχαρίστησε τόσο την ηγεσία όσο και όλο το προσωπικό για την αυταπάρνηση στο πεδίο του καθήκοντος, σε μια σειρά από μάχες και αναμετρήσεις που στέφθηκαν με επιτυχία για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Ο κ. Μπλιούμης δήλωσε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει εξασφαλίσει για την πολιτική προστασία πόρους μέσω του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ» και κατάλληλους μηχανισμούς μέσω του rescEU για την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας. Ο πρωταγωνιστής, όμως, σε κάθε μάχη είναι ο άνθρωπος. Το ανθρώπινο δυναμικό της πολιτικής προστασίας, έχοντας «πάντα ανοιχτά, πάντα άγρυπνα τα μάτια της ψυχής του» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο εθνικός μας ποιητής, με πλήρη συναίσθηση του καθήκοντος και της ευθύνης είναι ικανό και έτοιμο να παλέψει κάθε επιχειρησιακή πρόκληση, κάθε κίνδυνο και κάθε δύσκολη συγκυρία και σ’ αυτή την αντιπυρική περίοδο που ξεκινά την 1η Μαΐου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.