Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Βραβεύτηκε ο αρχιτέκτονας Β. Τσολάκης–Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Θεσσαλικής Ιστορίας

Βραβεύτηκε ο αρχιτέκτονας Β. Τσολάκης–Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Θεσσαλικής Ιστορίας
Δελτίο Τύπου

Η βράβευση του αρχιτέκτονα μηχανικού – πολεοδόμου, Βασίλη Τσολάκη, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της 3ης Ημερίδας «Θεσσαλικής Ιστορίας», που διοργάνωσε ο εκδότης του «Θεσσαλικού Ημερολογίου» Κώστα Σπανός Σπανός, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Ο κ. Τσολάκης βραβεύτηκε για την προσφορά του στην ανάδειξη της ιστορικής, πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της χώρας μας, με τον κ. Σπανό να σημειώνει τα εξής:

Από την πλευρά του ο κ. Τσολάκης ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή που του έκαναν με την βράβευσή του, εξηγώντας πως όλο αυτό το έργο ξεκίνησε μετά την συνταξιοδότησή του.

Τέλος, στο πλαίσιο της 3ης ημερίδας «Θεσσαλικής Ιστορίας» πραγματοποιήθηκαν σημαντικές ομιλίες, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμάς Ρετσιάνης και αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Ράπτης.

Πηγή: larissanet.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.