Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Εντυπωσίασε ο Μουσικός Σύλλογος musicArte στο έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή-Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων-!

Εντυπωσίασε ο Μουσικός Σύλλογος musicArte στο έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή-Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων-!
Εκ της συντακτικής ομάδας

Σε μια εκδήλωση που την διοργάνωση είχε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δία Βίου Μάθησης για τον Δήμο Ελασσόνας και την επιμέλεια ο Μουσικός Σύλλογος “musicArte”, το αριστουργηματικό έργο του του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη Σταύρου Κουγιουμτζή «Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων» κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού, που γέμισε την αίθουσα θεάτρου Βασιλείου Φαρμάκη.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα και της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας, στα πλαίσια των θρησκευτικών εορταστικών εκδηλώσεων στη μεγαλύτερη εορτή της χριστιανοσύνης και συμμετείχε 100μελές χορωδιακό σύνολο αποτελούμενο από τη Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων και τη Μικτή Χορωδία “musicArte”.

Στην ερμηνεία ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής Αντώνης Γκάτας και η υψίφωνος Φωτεινή Γεωργίου, συνοδεία 15μελούς κλασικής ορχήστρας ενώ κείμενα αφηγήθηκε ο Κώστας Κυριλλίδης. Η μουσική προετοιμασία και διεύθυνση ήταν του μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.