Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018

Για καταδίκη και έφεση σε δικαστική διαμάχη με ιδιώτη ενημέρωσε το σώμα ο Δήμαρχος Ελασσόνας-Κόντρα Λέκκα-Προβίδα για την αναμόρφωση

Για καταδίκη και έφεση σε δικαστική διαμάχη με ιδιώτη ενημέρωσε το σώμα ο Δήμαρχος Ελασσόνας-Κόντρα Λέκκα-Προβίδα για την αναμόρφωση
Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

Κατά τη διάρκεια της έγκρισης και ψήφισης της αναμόρφωσης του προυπολογισμού για το 2018 και λίγο πριν ξεκινήσει η κανονική διάταξη και συζήτηση των θεμάτων αυτής, ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Πασχόπουλος τόνισε: "Πριν λίγο με κάλεσε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ελασσόνας για να με ενημερώσει για ένα θέμα που συζητιέται τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να ενημερώσει και το σώμα". Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου τόνισε: "Ενημερώνω το σώμα ότι έγινε ένα θέμα με μια καταγγελία, που έφτασε από κάποιον ιδιώτη και υπάρχει σε εξέλιξη η διαδικασία του δικαστηρίου, έγινε η καταδίκη, υπήρξε η έφεση και συνεχίζεται η εξέλιξη του δικαστηρίου. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο εφόσον δεν τελεσιδικήσει η απόφαση. Ο εκάστοτε εκπρόσωπος του Δήμου είναι ο εκάστοτε Δήμαρχος σε τέτοιες περιπτώσεις και ο συγκεκριμένος ιδιώτης κατέθεσε τις απόψεις του, εμείς τις δικές μας θέσεις και βρισκόμαστε σε εξέλιξη με τη συγκεκριμένη υπόθεση".

Στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Λέκκας ανέλυσε τη διαδικασία ψήφισης της αναμόρφωσης του προυπολογισμού με τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Πασχόπουλο να τονίζει: "Θα το πω και χαριτολογώντας πως σκέφτομαι την υπηρεσία που σας κάνει την ενημέρωση για τις αναμορφώσεις. Τους έχετε "τρελάνει" τους υπαλλήλους. Δεν τη ψηφίζουμε. Είναι μεγάλη και πάλι η αναμόρφωση" με τον κ. Λέκκα να τονίζει: "Η Δημοτική αρχή Γιώργο δουλεύει και κάνει αναμορφώσεις, δείτε και το Δήμο Λαρισαίων" ενώ ο Βασίλης Βαρνάς επισήμανε: "Η συγκεκριμένη αναμόρφωση αποδεικνύει ότι ο προυπολογισμός δεν βγαίνει ούτε το νέο έτος και φαίνεται ευθύς-εξαρχής ότι είναι τελείως έξω για ακόμη μια φορά. Δεν ψηφίζουμε ούτε την αναμόρφωση ούτε το τεχνικό πρόγραμμα".

Ο Δημήτρης Αβρανάς καταψήφισε και η Χρυσούλα Προβίδα είπε: "Θα καταψηφίσω. Θα ήθελα να κάνω και μια ερώτηση. Έχετε βάλει 240.000 ευρώ έξοδα σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα. Τι είναι αυτά;" με τον κ. Λέκκα να απαντά: "Αρδευτικά, εργασίες" με την κ. Προβίδα να ανταπαντά: "Έχω ένσταση. Έπρεπε να ναι στο κωδικό 25 και όχι στον κωδικό 30 τα συγκεκριμένα" με τον κ. Γκουτζουρέλα να επεμβαίνει λέγοντας: "Αν θεωρούνται εργασίες μπαίνουν και στα έργα στον κωδικό 30" με την Χρυσούλα Προβίδα να ξανατονίζει: "Έχω ένσταση. Δεν γίνεται αυτό" και τον κ. Λέκκα να της τονίζει: "Τον δρόμο τον ξέρεις και τι πρέπει να κάνεις. Συνέχισέ τον" ενώ η κ. Προβίδα κατέληξε: "Τον ξέρω κ. Λέκκα. Τον ανοίξατε εσείς, τον προχωρώ εγώ!"

 

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative