Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Σβούρα-Διαχείριση και Καθαριότητα Πολυκατοικιών τώρα και στην Ελασσόνα

Σβούρα-Διαχείριση και Καθαριότητα Πολυκατοικιών τώρα και στην Ελασσόνα
Δελτίο Τύπου

Η εταιρεία-
Η Σβούρα είναι μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε στα τέλη του 2008 στη πόλη της Λάρισας. Αρχικά, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως γραφείο διαχείρισης πολυκατοικιών εκδίδοντας - εισπράττοντας κοινόχρηστα και εκτελώντας όλα τα χρέη αλλά και τις υποχρεώσεις που διέπουν έναν διαχειριστή. Η αγάπη και το πάθος όλων (διοικούντων & εργαζομένων) καθώς επίσης και υπομονή - επιμονή, όσον αφορά την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίστηκαν στην διαδρομή, οδήγησαν την εταιρεία στην σταθερότητα επιτυγχάνοντας την εδραίωσή της στο χώρο.

 Πορεία
Στην πορεία και μέσα από τις ανάγκες των πελατών της οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν με στόχο και σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Σήμερα
Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στους κάτωθι τομείς:
Καινοτομία τα Online Κοινόχρηστα
Η Σβούρα είναι η μοναδική εταιρεία στη Λάρισα και μία από τις 10 στην Ελλάδα που εφαρμόζει την Online ενημέρωση των πελατών στις πολυκατοικίες που διαχειρίζεται.

Με απλά λόγια μπορεί ο κάθε συνιδιοκτήτης - ενοικιαστής να μπαίνει στην Online εφαρμογή της εταιρείας και να ενημερώνεται για τα ατομικά του κοινόχρηστα (ειδοποιητήρια πληρωμών, συγκεντρωτικές καταστάσεις εξόδων κλπ) αλλά και για τα οικονομικά της πολυκατοικίας που ζει (ταμείο πολυκατοικίας, ανείσπρακτα κοινόχρηστα, απλήρωτα έξοδα κλπ).
 
Διαχείριση και Καθαριότητα Πολυκατοικιών τώρα και στην Ελασσόνα
Η εταιρεία, μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην πόλη της Ελασσόνας στους τομείς της Απεντόμωσης, του Βιοκαθαρισμού και των Ασφαλειών. 

Από 1/1/2018 η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Διαχείριση και Καθαριότητα πολυκατοικιών στην πόλη της Ελασσόνας μετά από πολλά αιτήματα που δέχθηκε από ήδη συνεργαζόμενους πελάτες.

Σκοπός και στόχος της εν λόγω επέκτασης είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις για εσάς ατομικά αλλά και για το κτίριο γενικότερα.
 
Επικοινωνία
Για περισσότερες λεπτομέρειες ενημερωθείτε στη σελίδα https://sboura.gr
 
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2410 617700
 

 

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative