Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017

Δήλωση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου για το θέμα Γ. Χαλκίδη: ...Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, τόσο σε θέματα διαφάνειας, όσο και στις προσωπικές μου αρχές"

Δήλωση του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου για το θέμα Γ. Χαλκίδη: ...Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, τόσο σε θέματα διαφάνειας, όσο και στις προσωπικές μου αρχές"
Δελτίο Τύπου

Οι πολίτες της Ελασσόνας γνωρίζουν τον υπόγειο πόλεμο που δέχεται η σημερινή δημοτική αρχή. Θα μάθουν σύντομα, όσοι δεν γνωρίζουν, τόσο το κέντρο που ενορχηστρώνει τις επιθέσεις αυτές, καθώς και τα "όργανα" που αυτό χρησιμοποιεί.

Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, τόσο σε θέματα διαφάνειας, όσο και στις προσωπικές μου αρχές, που επί χρόνια διέπουν τη συμπεριφορά μου. Δεν πρόκειται να υποκύψω σε κανενός είδους εκβιασμό. Δέχομαι αδιαμαρτύρητα κάθε κριτική, και όταν αυτή είναι καλοπροαίρετη, προβληματίζομαι. Στη δημοκρατία κάνεις δεν μπορεί να είναι εκτός κριτικής. Στη δημοκρατία τον τελευταίο λόγο έχουν πάντα οι πολίτες. Ωστόσο υπάρχουν κανόνες που κάνεις δεν μπορεί να παραβιάζει.

Με τα όσα έχει δηλώσει ο κ. Χαλκίδης το τελευταίο διάστημα, γίνεται εμφανές, νομίζω σε κάθε πολίτη της επαρχίας μας, πως οι δρόμοι μας, πολιτικά, κοινωνικά και ηθικά δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Για όλα τα υπόλοιπα επιφυλάσσομαι...

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative