Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017

Τεχνική Εταιρεία "Μουσουλής Αθανάσιος"

Τεχνική Εταιρεία "Μουσουλής Αθανάσιος"
Δελτίο Τύπου

Η Τεχνική Εταιρεία “ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ” ιδρύθηκε το 2009, στην Ελασσόνα, από τον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό Μουσουλή Ι. Αθανάσιο με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην «Υδραυλική Μηχανική και Περιβάλλον». Δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης και της κατασκευής κτιρίων, τόσο οικιστικών όσο και επαγγελματικών. Σήμερα, η Εταιρεία αποτελείται από ομάδα βραβευμένων αρχιτεκτόνων, μηχανολόγων, σχεδιαστών και εξειδικευμένων συνεργείων, επικεφαλής και συντονιστής των οποίων είναι ο Μουσουλής Αθανάσιος. Εγγύηση της Εταιρείας είναι ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η υψηλή αισθητική και ποιότητα κατασκευής, δίνοντας πάντα την απαιτούμενη έμφαση στην άριστη σχέση κόστους – ποιότητας και στην εξαιρετική ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Η Εταιρεία ξεκίνησε την λειτουργία της το 2009. Δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της μελέτης και κατασκευής κτιρίων. Η Εταιρεία επέβλεψε την κατασκευή τεσσάρων Supermarket, και την ανακαίνιση ενός ακόμη, συμμετείχε στην κατασκευή του κτιρίου «ΠΛΑΤΕΙΑ» στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπως επίσης σε πληθώρα μικρότερων ιδιωτικών έργων. Σημαντικό στοιχείο της δραστηριότητας της είναι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’Οίκον», καθώς η Εταιρεία υποστηρίζει τον πελάτη από την πρώτη επαφή του με το πρόγραμμα, μέχρι την τελική εκταμίευση της επιδότησης. Στον πρώτο κύκλο του προγράμματος, η Εταιρεία ολοκλήρωσε την ενεργειακή αναβάθμιση 52 κατοικιών, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή, η Εταιρεία, ξεκίνησε την κατασκευή ενός νέου οικιστικού ακινήτου, με εντυπωσιακές προδιαγραφές, δείγμα του πλάνου ανάπτυξης που ακολουθεί.

Διεύθυνση: Κων. Οικονόμου 50
Τηλ.: 24933-00970
Website: http://www.musulis.gr/
Facebook Official Page: https://www.facebook.com/pg/musulisathanasios/about/?ref=page_internal

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative