Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. στην Ελασσόνα παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. στην Ελασσόνα παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου
Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

Με την ηχηρή παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, εγκανιάστηκαν τα νέα γραφεία του κόμματος στην Ελασσόνα στον Νέο Πεζόδρομο.

Η υποδοχή έγινε από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη και την πολιτευτή Βάσω Μπατζικώστα που διοργάνωσαν τα εγκαίνια για γραφεία του κόμματος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτων πραγματοποίησε τον αγιασμό και ο Πάνος Καμμένος μίλησε για την ανάγκη ανασυγκρότησης της χώρας σε εθνικό επίπεδο ώστε τα παιδιά της Ελλάδας να γυρίσουν πίσω και να στήσουν ξανά την χώρα στα πόδια της.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε την ευκαιρία να περάσει και από την Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας όπου συνομίλησε και κατ ιδίαν με τον Μητροπολίτη της πόλης ενώ δέχθηκε δώρα από τοπικά προιόντα από επιχειρηματίες της περιοχής. Τέλος δείπνησε στην "Ταβέρνα του Θωμά" παρουσία πολιτικών φορέων και φίλων του κόμματος.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Μπαλούκας, ο Πρόεδρος Κτηνοτρόφων Επαρχίας Ελασσόνας Θανάσης Γεροφωκάς, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας Νίκος Παλάσκας, ο επικεφαλής της "Νέας Πορείας για την Ελασσόνα" Βασίλης Βαρνάς, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Έξαρχος, ο Εκδότης του "Α" Αχιλλέας Κίτσας, πολιτευτές των ΑΝΕΛ και πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και πλήθος κόσμου.

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative