Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017

Τεχνική Εταιρεία “ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ”...Αναπτύσσεται και τολμά, κατασκευάζοντας το εντυπωσιακότερο κτίριο της πόλης μας...!

Τεχνική Εταιρεία “ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ”...Αναπτύσσεται και τολμά, κατασκευάζοντας το εντυπωσιακότερο κτίριο της πόλης μας...!
Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

Βιογραφικό-Ιστορικό της Τεχνικής Εταιρείας “ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ”
Η Τεχνική Εταιρεία “ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ” ιδρύθηκε το 2009, στην Ελασσόνα, από τον Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό Μουσουλή Ι. Αθανάσιο με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην «Υδραυλική Μηχανική και Περιβάλλον». Δραστηριοποιείται στον χώρο της μελέτης και της κατασκευής κτιρίων, τόσο οικιστικών όσο και επαγγελματικών. Σήμερα, η Εταιρεία αποτελείται από ομάδα βραβευμένων αρχιτεκτόνων, μηχανολόγων, σχεδιαστών και εξειδικευμένων συνεργείων, επικεφαλής και συντονιστής των οποίων είναι ο Μουσουλής Αθανάσιος. Εγγύηση της Εταιρείας είναι ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η υψηλή αισθητική και ποιότητα κατασκευής, δίνοντας πάντα την απαιτούμενη έμφαση στην άριστη σχέση κόστους – ποιότητας και στην εξαιρετική ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Η Εταιρεία δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της μελέτης και κατασκευής κτιρίων. Επέβλεψε την κατασκευή τεσσάρων Supermarket, την ανακαίνιση ενός ακόμη, συμμετείχε στην κατασκευή του κτιρίου «ΠΛΑΤΕΙΑ» στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπως επίσης σε πληθώρα μικρότερων ιδιωτικών έργων. Σημαντικό στοιχείο της δραστηριότητας της είναι το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’Οίκον», καθώς η Εταιρεία υποστηρίζει τον πελάτη από την πρώτη επαφή του με το πρόγραμμα, μέχρι την τελική εκταμίευση της επιδότησης. Στον πρώτο κύκλο του προγράμματος, η Εταιρεία ολοκλήρωσε την ενεργειακή αναβάθμιση 52 κατοικιών, με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή, η Εταιρεία, ξεκίνησε την κατασκευή ενός νέου οικιστικού ακινήτου, με εντυπωσιακές προδιαγραφές, δείγμα του πλάνου ανάπτυξης που ακολουθεί.

-Κύριε Μουσουλή, μέσα σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον γιατί να επενδύσει/αγοράσει κάποιος κατοικία;
-Στη χώρα μας, η δημιουργία οικογένειας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την απόκτηση κατοικίας. Με την αγορά ενός οικιστικού ακινήτου, εξασφαλίζεται η ανάγκη για στέγαση και κοινωνική ανεξαρτησία. Επίσης, η διάχυτη και πολυετής αστάθεια του οικονομικού μας συστήματος, έχει οδηγήσει σε αύξηση των επενδύσεων, ιδιαίτερα στο χώρο της ακίνητης περιουσίας, καθότι παρέχει μία σχετική σταθερότητα και έναν πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

-Σε τι ξεχωρίζει αυτή η πολυκατοικία από τις υπόλοιπες εργολαβικές της πόλης μας;
-Αρχικά, αξίζει να τονίσουμε την περιοχή στην οποία βρίσκεται το οικόπεδο. Είναι ένα σημείο, προσεκτικά επιλεγμένο, καθώς συνδυάζει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και ανεμπόδιστη θέα λόγω της χαμηλής δόμησης της περιοχής, ενώ αποτελεί οπτικό σταυροδρόμι των τριών οροσήμων της πόλης μας. (Ο Όλυμπος, το Μοναστήρι της Παναγίας Ολυμπιώτισσας, και ο Ελασσονίτης ποταμός). Το κτίριο είναι πρότυπο ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής σύνθεσης, με χρήση σύγχρονων υλικών με ιδιαίτερη αισθητική, όπως το εμφανές τούβλο, το τζάμι, το ξύλο και το μέταλλο, προσδίδοντάς του έναν αέρα απέριττης πολυτέλειας. Η κατασκευή πραγματοποιείται με υλικά και μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η χρήση υψηλότερης κατηγορίας σκυροδέματος C25/30, η εξωτερική θερμομόνωση με πετροβάμβακα πάχους 10εκ., η πυραντοχή, η ηχομόνωση, η ενδοδαπέδια θέρμανση και ψύξη, η αντλία θερμότητας, η χρήση φωτοβολταικών πλαισίων, η κεντρική φίλτρανση του νερού, και, φυσικά, το έξυπνο σπίτι, με δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου, όλων των λειτουργιών και συσκευών του διαμερίσματος. Ωστόσο, τα σημαντικότερα στοιχεία για την αγορά διαμερίσματος σήμερα είναι δύο. Η ανεξαρτησία και τα λειτουργικά έξοδα. Το πρώτο στοιχείο επιτυγχάνεται μέσω του ανεξάρτητου συστήματος θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης, μία θέση στάθμευσης και μία αποθήκη για κάθε διαμέρισμα. Όσον αφορά τα λειτουργικά έξοδα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, πως θα είναι μηδενικά, μέσω της χρήσης των φωτοβολταικών πλαισίων, και των τεχνολογιών χαμηλής κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως καταλαβαίνετε, είναι άνιση η σύγκριση του κτιρίου που κατασκευάζουμε, με οποιοδήποτε άλλο της περιοχής μας, καθώς πρόκειται για μία συνολικά διαφορετική και σύγχρονη προσέγγιση, στον τομέα της ανέγερσης οικιστικών ακινήτων.

-Πώς μπορεί κάποιος να προβεί σε μια τέτοια αγορά λοιπόν;
-Κάποιοι ήδη γνωρίζουν, καθώς τρία διαμερίσματα έχουν βρει τους ιδιοκτήτες τους, ενώ απομένουν μόλις τρία. Υπάρχει πληθώρα πακέτων τόσο σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό και τα υλικά του διαμερίσματος, όσο και τους τρόπους αποπληρωμής. Φυσικά, όπως συμβαίνει παγκοσμίως, όσο νωρίτερα μας πλησιάσει κάποιος, τόσο πιο ελκυστική τιμή θα μπορέσει να πετύχει, καθώς το κτίριο είναι υπό κατασκευή και συνεχώς αναπτύσσεται. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να έρθει στον χώρο μας για μία αναλυτική παρουσίαση των διαμερισμάτων και την διαμόρφωση του πακέτου που του ταιριάζει. Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς υπάρχει μεγάλη ευελιξία, στο τι θέλει και μπορεί να ενσωματώσει κάποιος στο διαμέρισμα που τον ενδιαφέρει. Οι τιμές ξεκινούν από το βασικό, ελκυστικό σε κάθε τσέπη, πακέτο, και από εκεί και πέρα υπάρχει πληθώρα επιλογών, όσο βέβαια υπάρχει διαθεσιμότητα σε διαμερίσματα…

Site: www.musulis.gr

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative