Φροντιστήριο Μ.Ε. «Τσιαντές»

Φροντιστήριο Μ.Ε. «Τσιαντές»

Πιστοποιημένο φροντιστήριο για την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας

Το φροντιστήριο Μ.Ε. “Τσιαντές” είναι ένα από τα ελάχιστα που διακρίνονται για τις υψηλές προδιαγραφές δομής, οργάνωσης και παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
Στα είκοσι δύο χρόνια λειτουργίας του φροντιστηρίου (από το 1996 έως και σήμερα) χιλιάδες μαθητές μας πραγματοποίησαν το όνειρό τους και εισήχθησαν στις σχολές της πρώτης επιλογής τους. Σήμερα, είναι καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά.

Η πιστοποίηση.
Ως αποτέλεσμα της ποιότητας των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών, το φροντιστήριο “Τσιαντές” είναι ένα από τα ελάχιστα φροντιστήρια πανελλαδικά, που πιστοποιήθηκε το 2011 από την TUV AUSTRIA HELLAS για την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών Μέσης Εκπαίδευσης και την εφαρμογή συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με την ελληνική τεχνική προδιαγραφή ΕΛΟΤ 1433:2008.

Στόχος μας.
Επιδίωξη και στόχος μας είναι η άριστη πορεία των μαθητών στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο και η εισαγωγή όλων των μαθητών μας στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Το Σύστημα Ποιότητας του φροντιστηρίου “Τσιαντές” στοχεύει στην παροχή Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με απώτερο στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων γονέων και μαθητών.

Οι καθηγητές.
Το φροντιστήριο “Τσιαντές” λόγω της πορείας του,των ποιοτικών και ποσοτικών μεγεθών του έγινε πόλος έλξης διακεκριμένων καθηγητών που έχουν καταξιωθεί στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Ένα αυστηρά επιλεγμένο και εκπαιδευτικά άριστο διδακτικό προσωπικό, άρτια επιστημονικά καταρτισμένο με πολύχρονη φροντιστηριακή πείρα είναι εγγύηση για την επιτυχία των μαθητών 

Προσανατολισμός.
Στο φροντιστήριο “Τσιαντές” υποδεχόμαστε το μαθητή, διαπιστώνουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του και καθορίζουμε μαζί τους εκπαιδευτικούς του στόχους.

Το φροντιστήριο “Τσιαντές” συνεργάζεται επίσης με εξειδικευμένα κέντρα συμβουλευτικής και με τη στήριξη ειδικών συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού εφαρμόζεται ένα ειδικό πρόγραμμα που αποτελείται από δυο βασικά μέρη.

 • αντικειμενική καταγραφή των ατομικών χαρακτηριστικών και ανάλυσή τους
 • παροχή συμβουλευτικής σε σχέση με την κατεύθυνση που ταιριάζει στον κάθε μαθητή

Προσφέρονται ακόμη προγράμματα και εφαρμογές για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, σωστή επιλογή κατεύθυνσης και μαθημάτων. Τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς ενημερώνονται συστηματικά, έγκαιρα και έγκυρα και γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια το τοπίο του εκπαιδευτικού συστήματος, ώστε οι εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές να είναι εύστοχες

Δομή και Εκπαιδευτικές παροχές.
Η υλοποίηση των εκπαιδευτικών αναγκών εξασφαλίζεται με την εφαρμογή του συστήματος ποιότητας και συγκεκριμένα με:

 • Φροντιστηριακή στήριξη για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑ.Λ.και Αποφοίτων
 • Ομοιογενή - ολιγομελή τμήματα ανάλογα με την κατεύθυνση, τις ανάγκες,το επίπεδο και τις επιδόσεις των μαθητών.
 • Ειδικά τμήματα αριστούχων για μαθητές με πολύ υψηλούς στόχους.
 • Προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στις δυνατότητες και τους στόχους του κάθε μαθητή, σε όλα τα μαθήματα, όλων των τάξεων
 • Σωστή και υπεύθυνη προετοιμασία για τις εξετάσεις με άριστους καθηγητές, άρτια επιστημονικά καταρτισμένους.
 • Συγγράμματα – βιβλία - βοηθήματα των καθηγητών του φροντιστηρίου οργανωμένα με μεθοδικότητα για κάθε μάθημα τα οποία ανανεώνονται κάθε νέα σχολική χρονιά και διανέμονται δωρεάν στους μαθητές.
 • Εξατομικευμένη διδασκαλία με πρόσθετη διδακτική στήριξη όπου αυτή επιβάλλεται.
 • Αναβαθμισμένο επίπεδο εκπαίδευσης με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογικών μέσων διδασκαλίας με διαδραστικά μαθήματα.

  Αξιολόγηση.

  Η αξιολόγηση γίνεται με ένα σύστημα παρακολούθησης των αντικειμενικών στόχων που τίθενται από την αρχή της χρονιάς. Επιτυγχάνεται με την αξιολόγηση-μέτρηση του εκπαιδευτικού έργου του φροντιστηρίου, την καταγραφή της πορείας των μαθητών, την καταγραφή και μέτρηση της επίδοσής τους.

Τα εβδομαδιαία τρίωρα διαγωνίσματα για όλα τα μαθήματα, όλων των τάξεων προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πανελλαδικών εξετάσεων με το προκαθορισμένο πρόγραμμα που δίδεται στην αρχή του έτους και την αυστηρή επιτήρηση από τους καθηγητές και τέλος οι εξετάσεις προσομοίωσης που διεξάγονται πανελλαδικά από την ομοσπονδία εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδος Ο.Ε.Φ.Ε. στο φροντιστήριο “Τσιαντές” προετοιμάζουν τους μαθητές σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων.

Ενημέρωση.
Η ενημέρωση των γονέων για την πορεία των μαθητών είναι συνεχής καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η απόλυτη ικανοποίηση γονέων και μαθητών είναι δέσμευση για μας και η επίτευξη των στόχων τους είναι πρώτα δικός μας στόχος.

Μηχανογραφικό.
Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου αποτελεί μια σημαντική απόφαση για τη ζωή και το μέλλον των μαθητών. Η λήψη αυτής της απόφασης προϋποθέτει άριστη γνώση όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν σήμερα το σύνθετο τοπίο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα προγράμματα σπουδών, τα επαγγελματικά δικαιώματα, oι αντιστοιχίες των τμημάτων και οι διαφορές τους απαιτούν προσεκτική διερεύνηση.

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού είναι η κορύφωση μιας διαδικασίας που ξεκινά από την Α΄ Λυκείου με σεμινάρια, ημερίδες, tests προσωπικότητας και ενδιαφερόντων. Όλα αυτά πραγματοποιούνται σε συνεργασία με εξειδικευμένα κέντρα συμβουλευτικής.

Η διαδικασία αυτή υποστηρίζεται στο φροντιστήριό μας από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, παρέχοντας πληροφορίες για την αναζήτηση σχολής με υπολογισμό μορίων και με αυτόματη και σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Αποτέλεσμα της εφαρμογής του συστήματος ποιότητας του φροντιστηρίου “Τσιαντές” είναι τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις πανελλαδικές εξετάσεις και στις σχολές πρώτης προτίμησής τους.

Διδάσκουν:

 • Τσιαντές Αθανάσιος Μαθηματικά
 • Τάκα Ελένη Μαθηματικά
 • Κωνσταντάκοσς βασίλειος Φυσική-Χημεία
 • Κωτούλα Αναστασία Φιλολογικά
 • Ντελής Βασίλειος Φιλολογικά
 • Τσιτσιμπή Γεωργία Οικονομικά
 • Χατζηγιάννη Σουλτάνα Πληροφορική
 • Σολοβού Βασιλική Βιολογία

Για πληροφορίες και εγγραφές
στη Διεύθυνση: 1ης Μεραρχίας 3 - Ελασσόνα Τηλέφωνο Επικοινωνίας 24930-25250

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative