Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Επαγγελματίες Ελασσόνας: Δεν έχουμε καμία σχέση με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υ.Ε. Επ. Ελασσόνας

Επαγγελματίες Ελασσόνας: Δεν έχουμε καμία σχέση με το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υ.Ε. Επ. Ελασσόνας
Δελτίο Τύπου

 Δημοσιεύθηκε προ ημερών στον έγγραφο και ηλεκτρονικό τύπο της Ελασσόνας μία επιστολή-καταγγελία ενός συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγιειονομικού Ενδιαφέροντος Επαρχίας Ελασσόνας», χωρίς να φαίνεται σ΄ αυτή ποιος την υπογράφει, ώστε να γίνει γνωστό ποιος είναι πρόεδρος, γραμματέας κλπ. του συλλόγου αυτού.

Στην επιστολή-καταγγελία λοιπόν αυτή με τον τίτλο ¨Η αυθαιρεσία της εξουσίας¨ καταφέρεται ο παραπάνω σύλλογος κατά του Δήμου Ελασσόνας και της Αστυνομίας για παράβαση καθήκοντος, γράφοντας για πράξεις ή παραλείψεις τους, οι οποίες δήθεν ευνοούν κάποιους επαγγελματίες της πόλης της Ελασσόνας και προκαλούν ζημία, βλάπτοντας τα συμφέροντα των λοιπών επαγγελματιών της πόλης, φθάνει δε και στο σημείο να αναφέρεται και μάλιστα με ανοίκειο τρόπο ακόμα και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας μιλώντας για …πελατειακά παιχνίδια!!!

Όλοι εμείς που υπογράφουμε την παρούσα είμαστε από πολλών ετών επαγγελματίες, δραστηριοποιούμαστε στην πόλη της Ελασσόνας στον χώρο εστίασης, ψυχαγωγίας, διασκέδασης κλπ. και με την ιδιότητά μας αυτή δηλώνουμε ότι δεν έχουμε οποιαδήποτε σχέση με τον παραπάνω σύλλογο, δεν μας αντιπροσωπεύει αυτός και δεν μας εκφράζει και ακόμα δηλώνουμε παραπέρα ότι τόσο οι εκάστοτε Δημοτικές Αρχές, όσο η Αστυνομία και η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας όλα τα χρόνια στέκονται στο πλευρό όλων ανεξαιρέτως των επαγγελματιών για την αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας.

Oι υπογράφοντες επαγγελματίες
Κατσιούρα Αλεξάνδρα
Κουρνούτης Δημήτρης
Γκέκας Ιωάννης
Αργυρίου Κωνσταντίνος
Τρουμπούκης Ιωάννης
Αντωνίου Αθανάσιος
Μπατσίλας Νίκος
Χαλκίδης Πολύκαρπος
Τσέλιου Ελένη
Λαίνα Ελένη
Μπουσνάκης Δημήτριος
Γεωργούλας Θωμάς
Αργυρόπουλος Νικόλαος
Δρυστέλλας Κώστας
Κυριλλίδης Στυλιανός
Τσιαβές Αντώνης
Καραγιάννης Αθανάσιος
Λόλας Χαράλαμπος

 

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative