Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017

Εκλογές στον Σύλλογο Τριτέκνων Ελασσόνας...Ο Όλυμπος

Εκλογές στον Σύλλογο Τριτέκνων Ελασσόνας...Ο Όλυμπος
Δελτίο Τύπου

Ύστερα από τη δεύτερη συνάντηση ορίστηκε η εφορευτική επιτροπή-ελεγκτική επίτροπη και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 10 υποψήφιοι στον Σύλλογο Τριτέκνων Ελασσόνας.

Όποιος ωστόσο επιθυμεί μπορεί έως το Σάββατο 11-11-2017 στην πρόεδρο του συλλόγου μας Νατσιουλα Μαρία να δηλώσει υποψηφιότητα καλώντας την στο 6973094675.

Την Κυριακή 19-11-2017 απο το πρωί 10.00 εως το απογευμα 17.00 στην αίθουσα της Δεπτακαλ ( στο χώρο όπου γίνεται η πληρωμή λογαριασμών ύδρευσης) θα διεξαχθούν οι εκλογές του Συλλόγου Τριτεκνων Ελασσόνας ο " Όλυμπος "

Η παρουσία όλων μας επιτακτική για τη συνέχεια υπεράσπισης των δικαιωμάτων μας.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν και οι 2 γονείς όπως και ψηφίζουν και οι 2.

Όσοι επιθυμούν εκείνη την ημέρα μπορούν να κάνουν Εγγραφή στο σύλλογο και να ψηφίσουν έχοντας μαζί τους πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Τα μέλη όπου δεν ανανέωσαν επίσης εκείνη την ημέρα μπορούν να κάνουν ανανέωση.

Να αναφέρουμε τις προσπάθειες του συλλόγου με διανομή φρούτων και τη μεσολάβηση ώστε να πάρουν τα μέλη καλύτερες τιμές κατευθείαν από παραγωγούς.
Επίσης σε πανελλαδικό επίπεδο υπάρχουν εκπτώσεις σε είδη και υπηρεσίες όπως επίσης ήδη πολλοί επαγγελματίες της Ελασσόνας έχουν ανταποκριθεί.

Κυριακή 19-11-2017 εκλογές στο σύλλογο μας

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative