Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017

Νέο Δ.Σ. στο Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων με Πρόεδρο τον Κώστα Σαχινίδη για την Ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας

Νέο Δ.Σ. στο Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων με Πρόεδρο τον Κώστα Σαχινίδη για την Ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας
Δελτίο Τύπου

Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την Ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας που έγιναν στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της 2ας Οκτωβρίου 2017, τα νεοεκλεγέντα μέλη για το Δ.Σ. συνεδρίασαν στις 4 Οκτωβρίου 2017 και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:
Πρόεδρος : Σαχινίδης Κων/νος
Αντιπρόεδρος: Μπαρμπή Βικτωρία
Γραμματέας: Βαρσαμή Αθηνά
Ταμίας: Συμεωνίδου Αναστασία
Ειδική Σύμβουλος: Ράπτου Ευαγγελία

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν να συνεχίσουν το έργο των προκατόχων τους και να συμβάλλουν, όσο μπορούν και με οποιονδήποτε τρόπο, στην υλοποίηση του προγράμματος δράσης, όπως αυτό καθορίστηκε από την Γενική Συνέλευση.

Στο τέλος της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κων/νος Σαχινίδης, αφού συνεχάρη όλα τα μέλη για την εκλογή τους και αφού τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο πρόσωπό του, τους κάλεσε όλους, για μια κοινή αγωνιστική πορεία, μαζί με τους χιλιάδες φίλους του Δικτύου, για την πραγματοποίηση των στόχων του.

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative