Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Νίκος Ευαγγέλου στη Φαντασία στη κοπή πίτας της Ν.Δ.: Το παρασκήνιο ανήκει σε εκείνους που εξυπηρετούν προσωπικά ή άλλα συμφέροντα.

Νίκος Ευαγγέλου στη Φαντασία στη κοπή πίτας της Ν.Δ.: Το παρασκήνιο ανήκει σε εκείνους που εξυπηρετούν προσωπικά ή άλλα συμφέροντα.
Δελτίο Τύπου

Ποτέ δεν έκρυψα την ιδεολογική μου ταυτότητα. Ποτέ μου δεν έκρυψα τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Θεωρώ πως κάθε δημόσιο πρόσωπο, η δυνάμη του οποίου εκπορεύεται από την εντολή του λαού, οφείλει να έχει καταθέσει δημόσια τις πολιτικές του απόψεις.

Ο εκάστοτε δήμαρχος όμως οφείλει, για το καλό του τόπου και των συμπολιτών του, να συνομιλεί και να συνεργάζεται με τους πάντες. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο βρέθηκα, όταν καλέστηκα και έπρεπε, στη συνδιάσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάζομαι με όλους τους υπουργούς, έχω ανοίξει την πόρτα του γραφείου μου στους πάντες.

Παράλληλα δίνω και την δική μου μάχη για την επικράτηση των φιλελεύθερων ιδεών. Αγωνίζομαι για μια μεγάλη, δημοκρατική, κεντροδεξιά, παράταξη. Με αγώνα στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο. Το παρασκήνιο ανήκει σε εκείνους που εξυπηρετούν προσωπικά ή άλλα συμφέροντα. Στους εντολοδόχους παλαιοκομματικών νοοτροπίων, που ευθύνονται για την χρεοκοπία της χώρας και την καθυστέρηση του τόπου μας.

Συνεχίζω το έργο μου, έχοντας στο πλευρό μου όλα εκείνα τα στελέχη που θέλουν να δουν την Ελασσόνα να προκόβει. Ο λαός θα είναι ο τελικός κριτής. Μέχρι τότε κανένας ψίθυρος δεν είναι δυνατόν να νικήσει την αλήθεια.

Στην χοροεσπερίδα της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας, παρουσία του τομεάρχη Υποδομών & Μεταφορών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή, των βουλευτών του νομού μας Μάξιμου Χαρακόπουλου και Χρήστου Κέλλα και όλων των στελεχών που έχουν προσφέρει τα μέγιστα σε κοινούς αγώνες.

 

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative