Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017

Στο πλευρό του Δ. Αδάμ για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Επιχειρηματίας Ζηρδέλης Ε. Θωμάς

Στο πλευρό του Δ. Αδάμ για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Επιχειρηματίας Ζηρδέλης Ε. Θωμάς
Δελτίο Τύπου

Ονομάζομαι Ζηρδέλης Θωμάς , κατάγομαι από το Λουτρό Ελασσόνας και κατοικώ στην πόλη της Ελασσόνας. Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Σερετίδου (32 χρόνια) και έχουμε 3 παιδιά.

Από το 1982 είμαι στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου. Η βιοτεχνία κουφωμάτων εδρεύει στο 2ο χλμ. Ελασσόνας–Λάρισας και δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη της Ελλάδα.

Από το 2006 συμμετέχω με τον συνδυασμό του Δημήτριου Αδάμ στις Επιμελητηριακές εκλογές . Έχω την τιμή και τη χαρά να ασχολούμαι ενεργά καθ’ ότι έχω σήμερα και τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου.

Ενόψει των επερχόμενων εκλογών στο Επιμελητήριο Λάρισας τη Δευτέρα στις 11 και την Τρίτη στις 12 Δεκεμβρίου 2017 στον Τομέα της Μεταποίησης είμαι πάλι υποψήφιος με τον Δημήτρη Αδάμ στον ίδιο συνδυασμό << Επιμελητηριακή Δράση>> .

Ζητάω την υποστήριξή σας, το πρόγραμμα μας στοχεύει στη στήριξη της τοπικής αγοράς, του αγροτοδιατροφικού τομέα, του τουρισμού και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων καθώς και της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Στοιχεία Επικοινωνίας : Ζηρδέλης Ε. Θωμάς
Κατασκευαστική Εταιρία »ΖΗΡΔΕΛΗ ΑΛΟΥ-ΤΕΧΝΗ»
2ο χλμ. Ελασσόνας – Λάρισας
Τηλ. 24930-81126
Κιν. 6932571660
Email : zirdelisaloutehni@gmail.com 

Με εκτίμηση,
Ζηρδέλης Ε. Θωμάς

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative