Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017

Σιγή για τις μελλοντικές εκλογές του Δήμου-Ανεύρεση νέου επικεφαλή στην Ολύμπου Πολιτεία

Σιγή για τις μελλοντικές εκλογές του Δήμου-Ανεύρεση νέου επικεφαλή στην Ολύμπου Πολιτεία
Δελτίο Τύπου

Λές και εδόθη διαταγή να τηρηθεί σιγή ασυρμάτου- όσοι πήγαν στο Στρατό το γνωρίζουν- σε ότι αφορά τα του Δήμου, τις εκλογές και τον σχηματισμό νέων ομάδων. Πάντως ένα…πουλάκι που κελάηδησε, μας πληροφόρησε ότι έντονη είναι η κινητικότητα στον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου Γιώργου Πασχόπουλου για την ανεύρεση του νέου επικεφαλή.

Η ιδέα να είναι ξανά ο πρώην Δήμαρχος απορρίφθηκε ενώ και ό ίδιος σε ανύποπτο χρόνο είχε δηλώσει ότι μάλλον δεν θα ξανασχοληθεί, εκτός φυσικά και δεν υπήρχε τίποτ άλλο. Έχει ενδιαφέρον η διαδικασία που ξεκίνησε και είναι σε εξέλιξη αφού τουλάχιστον ένας από τους… παλιούς ποτέ δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να κυβερνήσει τον τόπο. Εμπειρία διαθέτει αφού η πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μακρά είναι και σε θέσεις εξουσίας υπηρέτησε, και το σπουδαιότερο διαθέτει και την οικονομική δυνατότητα και επάρκεια να ανταποκριθεί στις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του εγχειρήματος. Δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος, ωστόσο κάποιοι άλλοι που το επιθυμούν…κολλάνε στο οικονομικό…

Πηγή: Έκδοση Ελασσόνας
Αρθρογράφος: Απόστολος Βάλλας

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative