Κοσμηματοπωλείο Γάτσας...

Κοσμηματοπωλείο Γάτσας...

Η Άννα Γάτσα ανέλαβε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης το 2008 και είναι απόφοιτη σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έκτοτε φροντίζει να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό όλα εκείνα που καθιέρωσαν την επιχείρηση του πατέρα και του παππού της, στην αγορά της πόλης. Παρακολουθεί εξειδικευμένα σεμινάρια στο χώρο του κοσμήματος και ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες τάσεις στο ρολόι και στο κόσμημα.

Το κοσμηματοπωλείο ΓΑΤΣΑΣ συνδυάζει τις αξίες μιας οικογενειακής επιχείρησης με πολυετή παρουσία στο χώρο με τον ενθουσιασμό που προσφέρουν τα νέα σχέδια, τη φιλική εξυπηρέτηση και την καλαίσθητη συσκευασία. Με εμπειρία στο κόσμημα και σεβασμό στον καταναλωτή είμαστε κοντά σας από το 1950 και αξιοποιούμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Είμαστε στη διάθεση σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη, να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στο χώρο του κοσμήματος και να σας στηρίξουμε τεχνικά. Στο κατάστημα μας θα βρείτε κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας και μεγάλη ποικιλία σχεδίων που θα καλύψει από την πιο απλή έως την πιο ιδιαίτερη προτίμηση σας. Μπορείτε να βρείτε χρυσά και επίχρυσα κοσμήματα, διακοσμημένα με πολύτιμους ή ημι-πολύτιμους λίθους, για να στολίσουν την κάθε σας εμφάνιση ή ακόμη για να επιλέξετε ως δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Ακόμη, μπορείτε να θαυμάσετε την πλούσια συλλογή κοσμημάτων γνωστών εταιρειών, όπως των Fa Cad'oro, Metrongold, Karvounidis, Σταυροί TΡΙΑΝΤΟΣ, Α.Σ.Α. κόσμημα, Στεργιάδης, χειροποίητα κοσμήματα "ΠΙΤΣΙΚΑΚΗΣ" και ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ", δημιουργίες με φινέτσα και φαντασία!

Επιπλέον στον χώρο μας μπορείτε να επιλέξετε δώρα γάμου από τη συλλογή ασημικών σκευών και ασημένιων κορνιζών, ενώ θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία εικόνων. Φυσικά, διαθέτουμε μία μεγάλη σειρά γυναικείων και ανδρικών ρολογιών, όπως Vogue, Festina, Bulova, Morgan, Chevignon, Longines, Favre Leuba κ.α. (με γραπτή εγγύηση) καλύπτοντας κάθε ηλικία και προτίμηση!

Δείτε στην προσωπική μας ιστοσελίδα: http://www.facebook.com/AnnaGatsa

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative