Seretidis Pro Sound System & Light

Seretidis Pro Sound System & Light

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΞΕΔΡΩΝ–ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ SERETIDIS SOUND!!!

Μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα προσέθεσε στο ενεργητικό της η επιτυχημένη επιχείρηση του Βασίλη Σερετίδη στην Ελασσόνα, που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο για τις αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα των ηχητικών και φωτιστικών καλύψεων συναυλιών και εκδηλώσεων, αλλά και στον τομέα του εμπορίου συστημάτων ήχου και φωτός.

Η νέα δραστηριότητα αφορά τις ενοικιάσεις εξεδρών και τραπεζοκαθισμάτων άριστης ποιότητας για την κάλυψη των αναγκών συλλόγων και φορέων και όσων διοργανώνουν εκδηλώσεις, σε πολύ καλές τιμές και με την αξιοπιστία που μόνο η “Seretidis pro Sound System and Light” εγγυάται, σε νέο πλέον κατάστημα και στη Λάρισα (δίπλα από τα ΚΤΕΛ).

Άριστη ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές!

Διεύθυνση: Γεωργιαδου 55-Λάρισα
Τηλ.: 2410-419270

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου-Ελασσόνα
Τηλ.: 24930-23914

Υπεύθυνος: Βασίλης Σερετίδης
Τηλ.: 697-7537724

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.