Γρηγόρης Θεοφυλακτίδης

Γρηγόρης Θεοφυλακτίδης

Στο εμπορικό κατάστημα του Γρηγόρη Θεοφυλακτίδη στον Εμπορικό Πεζόδρομο της Ελασσόνας, μπορείτε να βρείτε το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο της "Nobacco", όπου η επιχείρηση μας είναι ο Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος στην πόλη μας.

Επίσης μπορείτε να βρείτε αναλώσιμα για όλες τις τηλεοράσεις όπως: Αποκωδικοποιητές, καλώδια, κεραίες (επίγειες και δορυφορικές), ενισχυτές, τηλεκοντρόλ, βάσεις τηλεοράσεων κ.α.!

Το κατάστημα αναλαμβάνει Εγκαταστάσεις Κεραιών και Δορυφορικών συστημάτων, από εξειδικευμένο ηλεκτρονικό τεχνικό με τα κατάλληλα μηχανήματα, καθώς και την επισκευή των ηλεκτρονικών σας συσκευών.

Το κατάστημά μας είναι επίσης ο Εμπορικός και Τεχνικός αποκλειστικός αντιπρόσωπος και συνεργάτης της "NOVA" σε εγκαταστάσεις, συμβόλαια και παροχές υπηρεσιών!

Ενώ η συνεργασία μας με την "Protergia" βασίζεται και πάλι στην αντιπροσώπευση από το κατάστημα μας, προς όλους τους πελάτες μας, με την δυνατότητα παροχής ΡΕΥΜΑΤΟΣ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ!

Ακόμη θα βρείτε στο κατάστημα του "Γρηγόρη Θεοφυλακτίδη", σταθερή τηλεφωνία και αναλώσιμα για υπολογιστές όπως: μπαταρίες, καλώδια, πληκτρολόγια, ποντίκια, κάμερες και ακουστικά μικρόφωνα.

Η επί δεκαετίες, εμπειρία μας, στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, αποτελεί για εσάς την εγγύηση στην παροχή υπηρεσιών και έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε ότι επιθυμείτε από το κατάστημά μας, στις πιο προσιτές τιμές!

Άμεση και ευγενική εξυπηρέτηση και δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης των πελατών μας για τυχόν τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις συσκευές τους και όχι μόνο!

Γρηγόρης Θεοφυλακτίδης...
Με την εγγύηση και την απόλυτη εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό τεχνικό εμπόριο...!

Ωράριο: Εμπορικού
Έδρα: Ελασσόνα
Τηλ.: 24930-24404
Κιν.: 697-6154040
Email: theofikalt@ath.forthnet.gr 
Διεύθυνση: Εμπορικός Πεζόδρομος Ελασσόνας, Ελ. Βενιζέλου 46

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative