Ψητοπωλείο...Ο Ζήκος!

Ψητοπωλείο...Ο Ζήκος!

Το Ψητοπωλείο "Ο Ζήκος" επέστρεψε στην Ελασσόνα σε έναν νέο ανανεωμένο, ανακαινισμένο και μεγαλύτερο χώρο γεύσης και νοστιμιάς, από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!

Με ντόπιο τσίπουρο, μεζέδες και φυσικά με το πρόβειο κεμπάπ, το χοιρινό κεμπάπ, το κοτόπουλο κεμπάπ, το αρνί στη σούβλα αλλά και παιδάκια πρόβεια και κοτόπουλα στα κάρβουνα!

Επίσης μπορείτε να δοκιμάσετε το μπιφτέκι μας, το λουκάνικο και τις χοιρινές πανσέτες αλλά και το σουβλάκι μας (κοτόπουλο και χοιρινό)!

Με κρασί ντόπιο Λόλα και Μηνά, με σαλάτες, πατάτες και ορεκτικά!

Με άνετη δυνατότητα παρκαρίσματος και εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο και φυσικά όλα τα φαγητά μας δίνονται και σε πακέτο.

Η διεύθυνση του Γιάννη Ζαγγλέ σας υποδέχεται στο χώρο, στην οδό 1ης Μεραρχίας Τέρμα (έναντι Σκλαβενίτη-σούπερ μάρκετ) και στο τηλέφωνο: 24930-24665.

 

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative