Της Γιάννας τα ζυμώματα

Της Γιάννας τα ζυμώματα

"Της Γιάννας τα ζυμώματα" αποτελούν την γευστικότερη δημιουργία γλυκών και αλμυρών γεύσεων με το χειροποίητο φύλλο να αποτελεί για εμάς την παραδοσιακή ταυτότητα του εργαστηρίου μας, για όλους εσάς!

Με κατ΄οίκον παράδοση μα και από το κατάστημά μας, που εδρεύει στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας καλύπτουμε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις από γιορτές, γενέθλια, catering, σεμινάρια κ.α..

Με τα καλύτερα και ποιοτικότερα παραδοσιακά χειροποίητα προιόντα να αποτελούν την βάση της δημιουργίας μας στην γεύση και στη μοναδικότητα!

Εδώ μπορείτε να βρείτε σε πίτες και πιτάκια: σπανακοπιτάκια, τυροπιτάκια, μελιτζανοπιτάκια, κοτοπιτάκια, πρασσοπιτάκια, κολοκυθοπιτάκια κ.α. αλλά και σαραγλί (σοκολάτας/βουτύρου/λεμονιού), μπακλαβαδάκια, γιαννιώτικα, κανταίφια, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σοκολατόπιτες κ.α..

Κάθε ημέρα από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ!

Έδρα: Ευαγγελισμός Ελασσόνας
Τηλ.: 24930-83656/698-8056073 (what's up)
Ιδιοκτήτρια: Ιωάννα Τσιαντούλα

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative