Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής "Μελωδία"

Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής "Μελωδία"

Το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία ανοίγει τις "μουσικές πύλες" του και στην Ελασσόνα, στον Εμπορικό Πεζόδρομο της πόλης μας!

Το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη και το μεράκι των ιδρυτών για τη μουσική κουλτούρα και λαϊκό πολιτισμό αυτού του τόπου. Η δημιουργία του έχει ως κύριο άξονα τη συστηματική έρευνα και ενασχόληση των μαθητών με τη μουσική παράδοση της Ελλάδας, τα παραδοσιακά όργανα, καθώς και με την μελέτη των πολιτισμικών χαρακτηριστικών αυτής της μουσικής. Η παράδοση και η λαϊκή κουλτούρα είναι από τα πιο βασικά γνωρίσματα που διαθέτει ένας πλούσιος πολιτισμός, όπως η Ελλάδα, και η συστηματική και σωστά δομημένη μελέτη αυτών των γνωρισμάτων είναι αφετηρία για τη ¨μουσική¨ διαδρομή του εργαστηρίου μας. Οι δάσκαλοι οι οποίοι αποτελούν το διδακτικό προσωπικό είναι άτομα με ειδικότητα στην παραδοσιακή μουσική μέσα από τριτοβάθμια ιδρύματα, με παιδαγωγική κατάρτιση και επάρκεια, με συμμετοχές σε σεμινάρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, με πολυετή πείρα στην διδασκαλία της μουσικής και ιδιαιτέρως ενεργά στην μουσική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας.


Τηλ.: 24930-22257
Διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 43
Email: ergmelodia@gmail.com
Site: www.ergmelodia.gr 

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative