Παραδοσιακό Καφενείο-Μεζεδοπωλείο-"Στου Μπούσια"!

Παραδοσιακό Καφενείο-Μεζεδοπωλείο-"Στου Μπούσια"!

Νέο Παραδοσιακό Καφενείο-Μεζεδοπωλείο, στην πλατεία Βαροσίου και στην οδό Αισχύλου 7 από την οικογένεια του Βασίλη Μπούσια, έρχεται για να σας προσφέρει τον ποιοτικότερο ελληνικό και όχι μόνο καφέ, το ντόπιο τσίπουρο και κρασί της περιοχής μας και φυσικά τους εκλεκτούς μεζέδες της αρέσκειάς σας!

Το Παραδοσιακό Σουβλάκι, το σουβλάκι κοτόπουλο και το χειροποίητο μπιφτέκι, το χωριάτικο λουκάνικο από ντόπια προιόντα μας αποτελούν τα...σήματα κατατεθέν της επιχείρησης ενώ οι χωριάτικες σαλάτες, η τυροκαυτερή και το γαλοτύρι αποτελούν την σπεσιαλιτέ στο τραπέζι σας!

Εφτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 6 το πρωί έως αργά τα μεσάνυχτα, δίπλα στον ιστορικό πλάτανο της πλατείας Αμπελοκήπων ενώ υπάρχει μετά τις 9 το βράδυ και delivery εξυπηρέτηση για όλον τον κόσμο!

Σε έναν ιδιαίτερα διακοσμημένο και διαμορφωμένο χώρο, με αναμνήσεις από το Βαρόσι του παρελθόντος, το Μεζεδοπωλείο "Του Μπούσια" ενώνει την τρίτη ηλικία με την νέα γενιά Ελασσονιτών και όλοι γινόμαστε μια παρέα, με την καλύτερη μουσική για συντροφιά!

Σας περιμένουμε!

Κιν.: 698-2738850 (what's up)
Τηλ.: 24930-23946
Delivery εξυπηρέτηση:
Από τις 6:30μμ έως τις 12:00πμ. (Κάθε μέρα)

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6980 401922

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.