Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Η Επαρχία μάζεψε μισό τόνο καπάκια για τον Στυλιανό στη Λάρισα-Οι Ελασσονίτες Εθελοντές τα συγκέντρωσαν και τα παραδίδουν!

Η Επαρχία μάζεψε μισό τόνο καπάκια για τον Στυλιανό στη Λάρισα-Οι Ελασσονίτες Εθελοντές τα συγκέντρωσαν και τα παραδίδουν!
Δελτίο Τύπου

Στα Σφαγεία της Ελασσόνας, συγκεντρώθηκαν από όλη την επαρχία τα καπάκια για τον Στυλιανό από τη Λάρισα, που έφτασαν στο μισό τόνο σε συγκομιδή, τα οποία συγκεντρώσαν σε μεγάλες μαύρες σακούλες οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες και ο Τομέας Ανακύκλωσης,

τα οποία και θα τα παραδώσουν στον πατέρα του Στυλιανού, τον κ. Θωμά στην οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων 94 και Υψηλάντου γωνία (τηλ. 6971935376) ώστε να μπορέσει ο Στυλιανός να προμηθευθεί το αναπηρικό αμαξίδιο-μέσο που θα διευκολύνει την καθημερινότητά του.

Οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες και ο πατέρας του Στυλιανού ευχαριστούν όλον τον κόσμο για τη συνεισφορά και τη βοήθειά του.

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative