Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017

Γιόρτασε το Πραιτώρι του Αγίου Νικολάου και ανακοινώθηκε ο νεοσύστατος Σύλλογος Νεολαίας του χωριού!

Γιόρτασε το Πραιτώρι του Αγίου Νικολάου και ανακοινώθηκε ο νεοσύστατος Σύλλογος Νεολαίας του χωριού!
Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος

Την ημέρα του Αγίου Νικολάου, τοπικού πολιούχου του χωριού, το Πραιτώρι γιόρτασε στον ομώνυμο Ιερό Ναό και ταυτόχρονα ανακοίνωσε τον νεοσύστατο Σύλλογο Νεολαίας όπου θα προβαίνει σε δράσεις όλο το έτος, προς όφελος της περιοχής και του πολιτισμού.

Την λειτουργία τέλεσε ο πάτερ Θεόδωρος Καραγιάννης, ο οποίος μάλιστα μετά την ομιλία του Γιώργου Πεντικούγια τιμήθηκε με μια εικόνα από την Ρωσία και ο κόσμος αναφώνησε "Άξιος" για όλη του την προσφορά και την βοήθεια στον νεοσύστατο σύλλογο. Ο Γιώργος Πεντικούγιας μάλιστα εκφώνησε και τον λόγο για το ιστορικό του Αγίου Νικολάου που έζησε και δραστηριοποιήθηκε για να μεταδώσει τον λόγο του Χριστού.

Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας στο χωριό και στη συνέχεια η ομιλία του ιδρυτικού μέλους Βασίλη Καραγιάννη στην αίθουσα του Ιερού Ναού, όπου ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα μικρά παιδάκια του χωριού, γλυκίσματα και εδέσματα από τους χορηγούς και στον εξωτερικό προαύλιο χώρο, πραγματοποιήθηκαν και χορευτικές επιδείξεις από τα μέλη του νεοσύστατου συλλόγου Νεολαίας Πραιτωρίου, με τους χορευτές και τους εθελοντές να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στα ιδρυτικά μέλη δίπλα στον Βασίλη Καραγιάννη θα υπάρχουν οι Κατερίνα και Αλεξία Καραγιάννη αλλά και οι Θανάσης Λιάνος, Κατερίνα Χαλάτση, Παναγιώτης Καλογιάννης, Ελευθερία Καλογιάννη, Γιώργος Πεντικούγιας κ.α. μέλη.

Τίμησαν με την παρουσία τους ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσουκαρέλας, ο πρόεδρος του Πραιτωρίου Γιάννης Γεωργούλης και πλήθος πιστών χριστιανών.

 

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative