Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017

Αντώνης Λιάνος:...Η επόμενη ημέρα να βρει τους Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργούς Πολίτες ακόμη πιο δραστήριους και αλληλέγγυους"

Αντώνης Λιάνος:...Η επόμενη ημέρα να βρει τους Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργούς Πολίτες ακόμη πιο δραστήριους και αλληλέγγυους"
Δελτίο Τύπου

Μετά την ανακοίνωση του νεοσύστατου Συλλόγου των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών όπου μετά από επτά έτη από μια απλή παρέα και ομάδα πολιτών στην Ελασσόνα, μετατρέπεται σε επίσημο θεσμικό φορέα στον Δήμο Ελασσόνας θα ήθελα από την πλευρά μου, μιας και είχα την τιμή μαζί με τον Στέφανο Γκατζιούρα και την Ρούλα Γιαβούρογλου να συνιδρύσουμε την συγκεκριμένη οντότητα εθελοντισμού το 2010 στο Δημαρχείο Ελασσόνας υπογράφοντας την 1η ιδρυτική διακήρυξη μας, να δηλώσω περήφανος που συμμετείχα και στην 2η ιδρυτική διακήρυξη των μελών για την δημιουργία εκτός της Ομάδας και του Συλλόγου μας και να ευχαριστήσω τους συναγωνιστές μου όλα αυτά τα χρόνια που με εξέλεξαν μέλος του προσωρινού διοικητικού επταμελούς συμβουλίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειδικά όμως για όλα αυτά τα χρόνια τον Στέφανο, τη Ρούλα, την Κατερίνα, την Γιούλα, την Μαρία, την Εύη και εν συνεχεία και όλα τα υπόλοιπα παιδιά για όσα όμορφα ζήσαμε σε αυτό το ταξίδι. Νομίζω ότι ήταν το μεγαλύτερο μάθημα ζωής και με έκανε να αγαπήσω ακόμη περισσότερο την Ελασσόνα για αυτό που πραγματικά είναι και αυτό που πραγματικά πρεσβεύει. Και χωρίς αυτά τα παιδιά δεν θα τα είχα καταφέρει. Όλοι μαζί επτά χρόνια κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συμπολιτών μας να προσφέρουν, να βοηθήσουν, να αγαπήσουν λίγο περισσότερο την Ελασσόνα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είσαι ο πολίτης που κάνει απλά το καθήκον του. Το μοναδικό του χρέος. Και αυτό πράξαμε. Και είμαι περήφανος για αυτό.

Με την ευθύνη του προσωρινού διοικητικού συμβουλίου, που καλούμαστε να οδηγήσουμε τον σύλλογο στο πρώτο του επίσημο και επί ετών θητείας διοικητικό συμβούλιο, που θα προκύψει στις εκλογές που θα διενεργηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ήθελα να ανακοινώσω στα μέλη και στους πολίτες αυτού του Δήμου, που τόσο όμορφα συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα έτη, πως δεν θα είμαι υποψήφιος και δεν θα συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία παρά μόνο με την προσωπική μου ψήφο, στηρίζοντας τα υπόλοιπα μέλη για να εκλεγούν στο νέο επταμελές που θα προκύψει.

Είναι μια συνειδητή και οριστική απόφαση, αφού θέλω από εδώ και πέρα σε αυτό το νέο ταξίδι να συμμετέχω εφόσον το μπορώ και διαθέτω χρόνο σαν ένα απλό μέλος στις δράσεις του συλλόγου και να νιώθω την χαρά της προσφοράς και της βοήθειας, χωρίς ενασχόληση με τον συντονισμό και την διοίκηση του συλλόγου.

Ήταν τιμή μου που συνίδρυσα αυτήν την Ομάδα, τιμή μου που συνίδρυσα και αυτόν τον σύλλογο μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και καλώ όλα τα μέλη σε μαζική προσέλευση στις κάλπες για να εκλέξουμε τον νέο πρόεδρο και τα νέα μέλη του διοικητικού των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους και εύχομαι η επόμενη μέρα να βρει τους Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργούς Πολίτες ακόμη πιο δραστήριους και αλληλέγγυους με ακόμη μεγαλύτερη προσφορά στον συνάνθρωπο, στο αδέσποτο, στο περιβάλλον, στο άτομο με αναπηρία, στην ίδια την κοινωνία.

Με τιμή,
Αντώνης Λιάνος
Συνιδρυτής Ομάδας Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών
Συνιδριτής Συλλόγου Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών
Εθελοντής πολίτης

 

 

 

 

 

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative