Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Αντώνης Λιάνος:...Κύριε Παπαευθυμίου πως και πότε έγινε η καταμέτρηση αδέσποτων και δεσποζόμενων σκυλιών στο Δήμο;

Αντώνης Λιάνος:...Κύριε Παπαευθυμίου πως και πότε έγινε η καταμέτρηση αδέσποτων και δεσποζόμενων σκυλιών στο Δήμο;
Δελτίο Τύπου

Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Παπαευθυμίου δημόσια μιας και υπογράφει το δελτίο τύπου ως ο υπεύθυνος των αδεσπότων για τον Δήμο Ελασσόνας, μετά τη δημοσίευση της ανακοίνωσης του, πως ο θεσμός του διευρυμένου καλλικρατικού δήμου μας, έδωσε τα στοιχεία αδεσπότων και δεσποζώμενων στο Υπουργείο Αγροτικής σύμφωνα με το αρ.9 του ν. 4039/2012 ως ισχύει, γιατί πρώτον δεν υπάρχει εκτός του πίνακα των Δήμων ανά τη χώρα, που απέστειλαν τα στοιχεία, η κατάσταση δημοσιευμένα και αναλυτικά με τα αδέσποτα και τα δεσποζώμενα που υπάρχουν στον Δήμο Ελασσόνας και φυσικά με ποια κριτήρια (πέραν της περισυλλογής ορισμένων αδέσποτων και στειρωμένων αντίστοιχα που τις καταστάσεις τις γνωρίζουμε όλοι στον φιλοζωικό εθελοντικό πυρήνα του συλλόγου μας), εστάλη για κάθε ζώο η κατάσταση, πως έγινε η καταμέτρηση των ζώων και πότε έγινε η καταμέτρηση, πόσα από τα ζώα αυτά είναι αδέσποτα και πόσα δεσποζόμενα;

Εγώ να αναγνωρίσω στον κ. Παπαευθυμίου ότι και ως αντιδήμαρχος και ως υπεύθυνος για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς έχει σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου, δημιουργήσει τις πρώτες συνθήκες και έπραξε για τη σωστή αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος στην Ελασσόνα και στην επαρχία με τα αδέσποτα. Επειδή με διακρίνει η αίσθηση του δικαίου στο θέμα με τις πράξει του θεσμού και δη της σημερινής δημοτικής αρχής, δεν θα μπορουσα να μην αναγνωρίσω και τις στειρώσεις και τη προφύλαξη τραυματισμένων αδέσποτων από τη δημοτική αρχή και έκανε κάτι που και την τιμά αλλά και αποτελεί υποχρέωσή της.

Πως όμως κ. Παπαευθυμίου έγινε η καταμέτρηση και εν συνεχεία η αποστολή στοιχείων για τα αδέσποτα και δη για τα δεσποζόμενα;

Εγώ γνωρίζω ότι τρεις άνθρωποι είμαστε στην καταμέτρηση εδώ και δέκα χρόνια για τα αδέσποτα και μάλιστα δεν είναι κανένας υπάλληλος του Δήμου. Είναι όλοι εθελοντές φιλόζωοι που προχωρήσαμε στις καταμετρήσεις.

Παρακαλώ για τη σωστή ενημέρωση των δημοτών του Δήμου Ελασσόνας.

Με τιμή,
Αντώνης Λιάνος

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative