Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

O Δήμος Ελασσόνας έστειλε στοιχεία για την κατάσταση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για την παρακολούθηση του πληθυσμού, στο Υπουργείο

O Δήμος Ελασσόνας έστειλε στοιχεία για την κατάσταση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για την παρακολούθηση του πληθυσμού, στο Υπουργείο
Δελτίο Τύπου

Από την ανακοίνωση τις 17/3/2018 της elassonanews.gr για την μη αποστολή στοιχείων προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τα αδέσποτα, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ελασσόνας έστειλε στοιχεία για την κατάσταση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς για την παρακολούθηση του πληθυσμού και από την εφαρμογή του προγράμματος περισυλλογής και διαχείρισης της, σύμφωνα με το αρ.9 του ν. 4039/2012 ως ισχύει.

Επισυνάπτουμε και την κατάσταση των Δήμων που έστειλαν στοιχεία για δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης για τα έτη 2016-2017.

Παρακαλούμε για την σωστή ενημέρωση των δημοτών, του Δήμου Ελασσόνας.

Υπεύθυνος για τα αδέσποτα συντροφιάς του Δήμου Ελασσόνας
Παπαευθυμίου Γεώργιος

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative