Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017

Νίκος Παπαδόπουλος από το "Κτήμα Λιάνου": "Το πιο σημαντικό βήμα στη παραγωγή καρυδιών είναι η μεταποίηση"

Νίκος Παπαδόπουλος από το "Κτήμα Λιάνου": "Το πιο σημαντικό βήμα στη παραγωγή καρυδιών είναι η μεταποίηση"
Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Λάρισας και μέλος του τμήματος αγροτικής πολιτικής Νίκος Παπαδόπουλος μαζί με τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Ελασσόνας και υπεύθυνο στην Νομαρχιακή Επιτροπή στον Αγροτικό Τομέα Λάρισας, αγρότη στο επάγγελμα, Χρήστο Παπαδημητρίου στο "Κτήμα Λιάνου" στη Μαγούλα Ελασσόνας και στην "Καρυάτις Ολύμπου" όπου παράγονται τα καρύδια Ολύμπου.

Ο κ. Παπαδόπουλος συνομίλησε με την οικογένεια Λιάνου και τόνισε πως: "Το πιο σημαντικό βήμα στην παραγωγή των ξηρών καρπών για την εθνική παραγωγική οικονομία της χώρας και τον πρωτογενή τομέα είναι η μεταποίηση κάτι που εύχομαι ολόψυχα στην οικογένειά σας αφού οι δρόμοι πλέον ανοίγονται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό".

Από την πλευρά του ο καρυδοπαραγωγός Βάιος Λιάνος ανέφερε: "Βρισκόμαστε στο στάδιο της παραγωγής για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά και το στοίχημα της μεταποίησης στο άμεσο μέλλον αποτελεί για εμάς τον πρώτο βασικό στόχο αξιοποίησης σωστά του προιόντος μας".

Copyright © Elassona-city.gr

Έκδοση / Αρχισυνταξία / Δημοσιογραφία / Διαφήμιση: Αντώνης Λιάνος

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Made with and by Readmore Creative