Είστε εδώ:Κοινωνικά»Τοπικά»Τραγωδία με θάνατο 55άχρονου από το Πραιτώρι Ελασσόνας όπου άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα

Νέος Πρόεδρος στην ΔΕΥΑ ο Ανέστης Σερετίδης-Νέος Πρόεδρος στον ΟΚΠΑΠ ο Φώτης Καραγκόγκος

Γράφτηκε από  Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Μετά από ψηφοφορία που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο και με αφορμή ότι από την ΔΕΥΑ Ελασσόνας ο Πρόεδρος Φώτης Καραγκόγκος αλλά και τα μέλη: Χαλκίδης-Κωτούκας-Παλιγιάννης-Τάξος-Φαρμακιώτης παραιτήθηκαν διεξήχθησαν νέες εκλογές και νέος Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Ανέστης Σερετίδης με νέα μέλη τους: Κατσαβό-Μπίσμπα-Τσουκαρέλα-Μουτζίκου-Κατσίδη.

Νέος Πρόεδρος στην ΔΕΥΑ ο Ανέστης Σερετίδης-Νέος Πρόεδρος στον ΟΚΠΑΠ ο Φώτης Καραγκόγκος

Ο Βασίλης Βαρνάς τόνισε: «Η μη ψήφιση του Προέδρου δεν είναι μομφή για το πρόσωπο, τον συνάδελφο και τον φίλο Ανέστη Σερετίδη. Αλλά ο Πρόεδρος αντικατοπτρίζει την λειτουργία της ΔΕΥΑ Ελασσόνας, που δεν μας βρίσκει σύμφωνους» ενώ ο Γιώργος Πασχόπουλος ανέφερε: «Διαμαρτυρόμαστε γιατί από τα 11 μέλη, τα δύο που ζητάμε σαν αντιπολίτευση δεν μας τα δίνετε».

Επίσης μετά από ψηφοφορία που έγινε με αφορμή τον ΟΚΠΑΠ και με δεδομένο πως ο Νίκος Τσιμπόλης παρατήθηκε από την Προεδρία μαζί με τα μέλη: Παλιγιάννη-Λέκκα-Φαρμακιώτη, νέος πρόεδρος εκλέχτηκε ο Φώτης Καραγκόγκος και νέα μέλη οι: Γκατζιούρας-Πλιάτσικας-Αργυροπούλου.

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO