Είστε εδώ:Νέα»Τοπικά»«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

«Καταγγέλλει» ο κ. Καστανάρας-Υπέβαλλε αιτήσεις από το 2014 και τον αγνόησαν-Θα δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα τονίζει η ΔΕΥΑ

Γράφτηκε από  Δελτίο Τύπου Τετάρτη, 10 Μαϊου 2017

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΕΥΑ.ΕΛ

«Καταγγέλλει» ο κ. Καστανάρας-Υπέβαλλε αιτήσεις από το 2014 και τον αγνόησαν-Θα δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα τονίζει η ΔΕΥΑ

Εντύπωση προκαλεί η πραγματικότητα όπως εξελίσσεται στην Δημοτική επιχείρηση ΔΕΥΑ.ΕΛ, τουλάχιστον όπως αφήνεται να φανεί από αναπάντητες αιτήσεις που υποβλήθηκαν στην δημοτική επιχείρηση από τον κ. Καστανάρα τέως εκπρόσωπο των πολιτών στην επιχείρηση!! Από τον Οκτώβριου του 2014 εως και τον Δεκέμβριου του 2015  ο τέως Δήμαρχος Ολύμπου και μετέπειτα σύμβουλος του νύν Δημάρχου Ελασσόνας συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ Της επιχείρησης.

Στα χέρια μας έχουν περιέλθει τρείς αιτήσεις με ημερομηνία υποβολής 31-10-2014 στην ΔΕΥΑ.ΕΛ με θέματα 1) να ενημερωθεί το συμβούλιο της ΔΕΥΑ.ΕΛ για τις μειώσεις του νερού από 1-1-2014 μέχρι και την ημέρα υποβολής και να γίνη γνωστό το σκεπτικό αυτής της απόφασης.

2)ποια είναι η τιμολογιακή πολιτική στην πληρωμή των υδρομετρητών, ποιος την αποφάσισε,εάν είναι διαφορετική κατά περιοχή,και πως πληρώνονται οι καταμετρητές.
3)εάν έχουν δικαίωμα εργολάβοι που έχουν σύμβαση με την ΔΕΥΑ.ΕΛ να λαμβάνουν έξτρα εργολαβίες, υπογραμμίζοντας ότι αυτά έχουν συμβεί το έτος 2013 και ερωτά για την νομιμότητα αυτής της απόφασης.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και άλλες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από τον κ. Καστανάρα για τις οποίες δεν έλαβε ποτέ απάντηση.

Αυτό που προξενεί εύλογα ερωτηματικά είναι τι οδήγησε σε αυτή την …σύγκρουση αφού και ο κ. Καστανάρας συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου και στην δημοτική επιχείρηση τοποθετήθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλλονταν απ όλους για να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας, να διασφαλίσουν την διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της επιχείρησης και να βοηθήσουν όλοι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που εμπόδιζαν την ανάπτυξη της.

Όπως ήταν φυσικό επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της επιχείρησης και ζητήσαμε να πληροφορηθούμε για όσα αφήνονται να εννοηθούν και εάν υπάρχει η πρόθεση να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν τεθεί.

Η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι αυτό θα γίνη, όπως επίσης και ότι υπάρχουν και άλλες αιτήσεις για τις οποίες θα δοθούν απαντήσεις.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον

Επιμέλεια: Απόστολος Βάλλας
Πηγή: Έκδοση Ελασσόνας
Φύλλο: 804

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO