Είστε εδώ:Νέα»Τοπικά»«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

Τοπικά

«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

Ο Γιώργος Καστανάρας είναι συνταξιούχος εφοριακός, πρώην Δήμαρχος Ολύμπου, πρώην ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Νίκου Ευαγγέλου και πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑ Ελασσόνας. Μιλάει στην εφημερίδα μας για τις πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Ελασσόνας και τη ΔΕΥΑ, αντίστοιχα:

«Βόμβα» από τον Βασίλη Βαρνά: «Είναι παράνομη η επιβολή του 80% στο τέλος του νερού»!

«Βόμβα» έριξε ο Βασίλης Βαρνάς στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας αφού όπως δήλωσε ο επικεφαλής της «Νέας Πορείας για την Ελασσόνα»: «Με έγγραφο-απάντηση του Υπουργείου, η εφαρμογή του τέλους ύδρευσης του 80% στο νερό έχει λήξει στις 30/12/2016. Βάσει ποιου Νόμου εφαρμόστηκε στο 1ο τρίμηνο του 2017 η επιβολή του τέλους του 80%; Από 1/1/2017 οι πολίτες νομιμοποιούνται να μην πληρώνουν το τέλος του 80% στο Δήμο μας»!

Αναγνωρίστηκε ως γνωστή η Ελληνική Εθνική Θρησκεία από το κράτος

Εν μέσω μιας παράλογης και πολυετούς δικαστικής οδύσσειας προκειμένου να αποκτήσει το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών νομικό πρόσωπο καθαρά θρησκευτικού χαρακτήρα, σύμφωνα με τον νόμο 4301/2014, μία οδύσσεια που προβλέπουμε να τελειώσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εμείς σήμερα ανακοινώνουμε με χαρά και συγκίνηση μία σημαντική μας νίκη: την χορήγηση από τις αρμόδιες αρχές αδείας για ίδρυση και λειτουργία λατρευτικού χώρου της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας στην Αθήνα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δελτίο Τύπου Τετάρτη, 10 Μαϊου 2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ  Δ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Πλιάτσικο; Στα παλαιά σφαγεία;

Δελτίο Τύπου Τετάρτη, 10 Μαϊου 2017
Πλιάτσικο; Στα παλαιά σφαγεία;

ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕ ΤΙΣ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ…ΧΑΘΗΚΕ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ..ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Να οι αποδείξεις-Όλοι στον Δήμο για το...περιπλανώμενο καλαθοφόρο δηλώνουν ανεύθυνοι

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΗΣΕ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΜΟΝΤΑΖ!!  ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

«ΈναρξηΠροηγούμενο1234ΕπόμενοΤέλος»
Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO