Είστε εδώ:Διάφορα»Αγροτικά-Κτηνοτροφικά Νέα»"Ξεκλήρισμα" τσομπανόσκυλων με φόλες στην Άζωρο για ακόμη μια χρονιά, την ίδια περίοδο!

Τοπικά

Βασίλης Βαρνάς: "Δεν υπάρχει δικαιολογία ότι ο Δρυμός δεν έχει νερό να πιει, ότι Πύθιο και Δολίχη πίνουν νερό με αυξημένα νιτρικά"

Την δική του παρέμβαση πραγματοποίησε ο επικεφαλής της "Νέας Πορείας για την Ελασσόνα" Βασίλης Βαρνάς με δημόσια τοποθέτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέροντας για το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό στον Δρυμό ότι:

Νίκος Ευαγγέλου από τον Δρυμό: "Εδώ και μέρες η ΔΕΥΑ Ελασσόνας έχει προβεί στον καθαρισμό της δεξαμενής"

Στον Δρυμό βρέθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, το πρωί του Σαββάτου, μετά το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στο νερό της περιοχής. Ο κ. Ευαγγέλου είχε συνάντηση με κατοίκους του Δρυμού, στους οποίους ανέλυσε την κατάσταση όπως αυτή έχει διαμορφωθεί.

Γ. Πασχόπουλος: “Χωρίς πόσιμο νερό ο Δρυμός Ελασσόνας με ευθύνη του Δήμου και της ΔΕΥΑ”

ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Πρόσκληση-Προετοιμασία για την Δημιουργία Νέου Δήμου Ολύμπου

Από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους Λιβαδίου, Σαρανταπόρου, Ολύμπου και Κοινότητας Καρυάς

Διαμαρτυρίες των καταστηματαρχών για την επιβολή προστίμου στο τέλος του 0,5 που τους απεστάλλη από τον Δήμο-Ζητούν διευθέτηση των πληρωμών για να ανταπεξέλθουν

Το 0,5 % ή 5% αποτελεί τον καθορισμό του τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστημάτων που επιβάλλει σύμφωνα με τον Νόμο η αρμόδια δημοτική αρχή στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το ίδιο συνέβαινε και στον Δήμο Ελασσόνας μέχρι και το 2012 όταν η δημοτική αρχή Πασχόπουλου αποφάσισε να μην επιβάλλει ξανά το τέλος στους εν λόγω ελεύθερους επαγγελματίες, αφού όπως τόνιζε τότε ο Δήμαρχος Γιώργος Πασχόπουλος: "Το ποσό είναι μηδαμινό για τον Δήμο και θεωρούμε ότι θα πρέπει να δώσουμε μια ανάσα στους επαγγελματίες σε μια κρίση που αρχίζει να βαθαίνει".

Τριήμερο Πυθιώτικο Γλέντι 2017!!!

Δελτίο Τύπου Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017
Τριήμερο Πυθιώτικο Γλέντι 2017!!!

14-15-16 Αυγούστου!!!

Κάηκε μίνι μάρκετ στο χωριό Γεράνεια Ελασσόνας-Ζητείται βοήθεια και κινητοποίηση

Κάηκε μίνι μάρκετ στο χωριό Γεράνεια Ελασσόνας και μετά από επικοινωνία που υπήρξε από μέλος της οικογενείας ζητείται κινητοποίηση και βοήθεια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας, ώστε να στηριχτεί η προσπάθεια που κάνουν να επαναφέρουν την επιχείρηση στην προτέρα κατάσταση.

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO