Είστε εδώ:Οδηγός»Ζαχαροπλαστεία»Oλύμπιον

Τοπικά

Κατατέθηκε ψήφισμα από σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο-Στήριξη στους υπαλλήλους καθαριότητας

Με αφορμή ψήφισμα που έφερε προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο και το οποίο αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του στο Δημαρχείο Ελασσόνας, από τον Πρόεδρο Εργαζομένων Δημοτικών Υπαλλήλων στο Νομό Λάρισας και στον Δήμο Λάρισας, αντίστοιχα, κ. Ζήση Καραλιόγκο, το δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας αποφάσισε στην στήριξη στους υπαλλήλους του Δήμου στην καθαριότητα, όπου μετά την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, βρίσκονται κυριολεκτικά στον… «αέρα» αφού οι οκτάμηνες συμβάσεις τους δεν πρόκειται να ανανεωθούν και καλούνται να επιστρέψουν και ένα μέρος των…μισθών!

Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε 60χρονο στο Αμούρι Ελασσόνας

Ένας 60χρονος από το Αμούρι Ελασσόνας έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από δέντρο. Ο 60χρονος Αργύρης Σαπουντζής, χθες το απόγευμα συνοδευόμενος από γνωστό του, πήγε σε αγρόκτημα προκειμένου να κόψει ένα δέντρο.

Διανύουν 40 χλμ. για ένα πιστοποιητικό-Διαμαρτυρία των κατοίκων της Καρυάς Ελασσόνας

Εδώ και δύο μήνες παραμένει κλειστό το κοινοτικό κατάστημα Καρυάς Ολύμπου μετά την απόφαση του Δήμου Ελασσόνας να μετακινήσει την υπάλληλο για την κάλυψη των επειγουσών αναγκών του Δήμου και την εύρυθμη λειτουργία του, υποχρεώνοντας τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να διανύουν περί τα 40 χιλιόμετρα για να λάβουν ένα πιστοποιητικό ή άλλο έγγραφο που χρειάζονται.

Επίσκεψη του Διευθυντή Αγροτικής Εκπαίδευσης του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στα Σφαγεία Ελασσόνας για την λειτουργία της Σχολής Γαλακτοκομίας

Με ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου αναφέρει σχετικά με την λειτουργία Σχολής Γαλακτοκομίας στην Ελασσόνα:

Πολιτικό πηγαδάκι με νόημα... "Λιώσαν τα παγόβουνα" του Ολύμπου...

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
Πολιτικό πηγαδάκι με νόημα... "Λιώσαν τα παγόβουνα" του Ολύμπου...

Ο γάμος του Θανάση Γεροφωκά στα Καλύβια Ολύμπου τα είχε όλα, αφού ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και ένα πολιτικό πηγαδάκι με νόημα, όπως χαρακτήρισαν οι παρευρισκόμενοι ανάμεσα στον επικεφαλή της "Νέας Πορείας για την Ελασσόνα" Βασίλη Βαρνά και τον πρώην Δήμαρχο Ολύμπου Γιώργο Καστανάρα.

Δρόμος-καρμανιόλα έχει καταντήσει η Εθνική Οδός Ελασσόνας-Κοζάνης!

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017
Δρόμος-καρμανιόλα έχει καταντήσει η Εθνική Οδός Ελασσόνας-Κοζάνης!

Δρόμος-καρμανιόλα με λακκούβες, υποχώρηση του οδοστρώματος σε ορισμένα σημεία, ελλειπή σηματοδότηση και ανύπαρκτο φωτισμό, έχει καταντήσει η Εθνική Οδός Ελασσόνας-Κοζάνης, ειδικά το σημείο από το Μικρό Ελευθεροχώρι μέχρι την στροφή για τον Δρυμό.

Oι μαθητές που απολύονται, προάγονται ή αρίστευσαν στο ΓΕΛ Ελασσόνας

Ανακοινώθηκαν από το ΓΕΛ Ελασσόνας τα ονόματα των μαθητών όλων των τάξεων του σχολείου που απολύονται, προάγονται ή αρίστευσαν τη φετινή χρονιά. Οι μαθητές ανά τάξη είναι:

«ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος»
Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO