Είστε εδώ:Νέα»Τοπικά»«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

Πρωτοσέλιδο

Ένταση, φωνές και αλληλοκατηγορίες για τους παιδικούς σταθμούς στο δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας!

Ένταση προτού ξεκινήσουν τα θέματα ημερησίας διάταξης είχαμε στο δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας, όσον αφορά τα προβλήματα που προέκυψαν με τους παιδικούς σταθμούς και τις νηπιαγωγούς. Τον λόγο πήρε αρχικά η γονέας Εύη Θεοδωράκη η οποία τόνισε: «Στις 4/5 επίσημα η διευθύντριά μας κάλεσε να βρεθούμε με τον κ. Τσιμπόλη. Ο κ. Τσιμπόλης δεν ήρθε. Μας κρατούσε η διευθύντρια όλον αυτόν τον καιρό και κάναμε υπομονή. Ο κ. Τσιμπόλης δεν απάντησε εγγράφως πουθενά και στις 8/5 πήραμε αριθμό πρωτοκόλλου και ζητήσαμε να μας απαντήσουν επίσημα και σύντομα, ποιος είναι αυτός που αποφασίζει πιο πάνω από τον κ. Τσιμπολη. Μια μητέρα έδωσε την επιστολή μας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο κ. Βάλλας έκανε έρευνα και ο κ. Τσιμπόλης του απάντησε. Απάντησε στον κ. Βάλλα και όχι σε εμάς. Έπρεπε να μας απαντήσετε. Είναι ανεπίτρεπτο να μην μας απαντάτε. Σε λίγους μήνες πρέπει να γράψουμε και πάλι τα παιδιά μας. 32 παιδιά και οι γονείς είμαστε μια γροθιά. Δεν μας καλύπτει η δικαιολογία του κ. Τσιμπόλη ότι είναι 3χρονα τα παιδιά μας. Δεν είναι κοινωνική πολιτική αυτή. Απάντηση επίσημη ζητάμε. Δεν απαντάτε ούτε σε εμάς ούτε στην διευθύντρια».

Αεραθλητικός Σύλλογος Πάρα Πέντε Ολύμπου Ελασσόνας (Α.Σ.Ο.ΕΛ.)! Οι ιπτάμενοι «Νουρέγιεφ» σε πτήσεις που κόβουν την ανάσα…!

Ο Αεραθλητικός Σύλλογος Πάρα Πέντε Ολύμπου Ελασσόνας (Α.Σ.Ο.ΕΛ.) δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες στην Ελασσόνα με νεοσύστατο διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρο τον Αβραάμ Σαμαρά, μέλη από την Δεσκάτη, την Ελασσόνα, την Λάρισα, με 26 ιπτάμενους «Νουρέγιεφ» να απογειώνονται από τις πίστες Αεροπτερισμού της Καλούδας Δρυμού και των Καλυβίων Ολύμπου και να προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στον αέρα με τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν, σε πτήσεις που κόβουν την ανάσα…!

Εξοχικό Κέντρο "Αμαδρυάδες"...Για την άριστη διοργάνωση γάμων και βαπτίσεων!

Το Εξοχικό Κέντρο "Αμαδρυάδες" στην τοποθεσία Χάνι Χατζηγώγου απέναντι από τον Όλυμπο βάζει την υπογραφή του για την άριστη διοργάνωση γάμων-βαπτίσεων και κάθε είδους κοινωνικών εκδηλώσεων σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο και διακοσμημένο χώρο.

Λογιστικά-Φοροτεχνικά από την Κατερίνα Τζουανάκη

Δελτίο Τύπου Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017
Λογιστικά-Φοροτεχνικά από την Κατερίνα Τζουανάκη

Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο από την Κατερίνα Τζουανάκη...

Μπείτε τώρα στο www.troumpoukis.gr!!!

Δελτίο Τύπου Σάββατο, 21 Μαϊου 2016
Μπείτε τώρα στο www.troumpoukis.gr!!!

Νέα προιόντα (για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί) μόνο στα "Υποδήματα Τρουμπούκης"!

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO