Είστε εδώ:Νέα»Πρωτοσέλιδο

Πρωτοσέλιδο

"Βόμβα" από την Χρυσούλα Προβίδα: "Να μην πληρώσουν οι πολίτες της Ελασσόνας το ειδικό τέλος του 80% στο νερό! Είναι παράνομο να το εισπράττει η ΔΕΥΑ Ελασσόνας"!

Με έγγραφο που μας παρέδωσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Χρυσούλα Προβίδα, το οποίο της το απέστειλε εγγράφως και με αριθμό πρωτοκόλλου η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας με αριθμό πρωτοκόλλου 6609/79966 και με θέμα: "Επιβολή πρόσθετου ειδικού τέλους για τη μελέτη, κατασκευή και επέκταση έργων ύδρευσης και αποχέτευσης από τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας", όπου υπογράφει ο Προιστάμενος (με εντολή συντονιστή Α.Δ.Θ.ΣΤ.Ε.) Διεύθυνσης κ. Απόστολος Ντόβας και η Προισταμένη γραμματείας κ. Παρασκευή Γκούβανη αναφέρει στο τέλος του πρωτοκολλημένου εγγράφου τα εξής:

Γιάννης Ζαρλαδάνης: "Κάποιοι αντιδήμαρχοι είναι πρωταθλητές στα ψέματα, πολύ καλοί στις υποσχέσεις, στα λόγια και λίγοι στις πράξεις. Είναι ώρα να τους αφυπνίσει ο Δήμαρχος"

Γιάννης Ζαρλαδάνης: «Κάποιοι αντιδήμαρχοι είναι πρωταθλητές στα ψέματα, πολύ καλοί στις υποσχέσεις, στα λόγια και λίγοι στις πράξεις. Είναι ώρα να τους αφυπνίσει ο Δήμαρχος γιατί το σύνθημα «Αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» θα γίνει για αυτούς… «Τιτανίκος» και θα μείνει μόνο το «βουλιάζουμε»!

Μοναδικές εξαιρετικές δροσερές γεύσεις στην “Riviera Gourmet Restaurant” για όλο το καλοκαίρι!!!

Στον ανακαινισμένο και πανέμορφο χώρο της, η «Riviera Gourmet Restaraunt» σας περιμένει όλο το καλοκαίρι για μοναδικές εξαιρετικές δροσερές γεύσεις, με την «πινελιά» του Σεφ Θέμη Σεμερτζίδη…!

Όταν ο ήρωας των βιβλίων ζωντανεύει…μέσα από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Μπέη Γεωργία"...!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπέη Γεωργία συνεχίζοντας την παράδοση για παρεχόμενη μάθηση μέσα από βιωματικές δράσεις πραγματοποίησε  την καλοκαιρινή γιορτή του φροντιστηρίου με καλεσμένο τον  Tom cat.

Λογιστικά-Φοροτεχνικά από την Κατερίνα Τζουανάκη

Δελτίο Τύπου Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017
Λογιστικά-Φοροτεχνικά από την Κατερίνα Τζουανάκη

Λογιστικό-Φοροτεχνικό γραφείο από την Κατερίνα Τζουανάκη...

Μπείτε τώρα στο www.troumpoukis.gr!!!

Δελτίο Τύπου Σάββατο, 21 Μαϊου 2016
Μπείτε τώρα στο www.troumpoukis.gr!!!

Νέα προιόντα (για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί) μόνο στα "Υποδήματα Τρουμπούκης"!

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO