Είστε εδώ:Νέα»Τοπικά»«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

"Δεν έδωσε εντολή ο Γιάννης Χαλκίδης να παρθούν τα κουταβάκια από την μητέρα τους"

Γράφτηκε από  Επιμέλεια: Αντώνης Λιάνος Τρίτη, 09 Μαϊου 2017

Με την εφημερίδα μας επικοινώνησε εκτάκτως αναπληρωτής προισταμένη-υπάλληλος της αντιδημαρχίας καθαριότητας, όπου και μας διαβεβαίωσε πως:

"Δεν έδωσε εντολή ο Γιάννης Χαλκίδης να παρθούν τα κουταβάκια από την μητέρα τους"

"Την εντολή να παρθούν τα κουταβάκια από την μητέρα τους, δεν την έδωσε ο Γιάννης Χαλκίδης. Ανέλαβαν την πρωτοβουλία υπάλληλοι της καθαριότητας για να προφυλαχθούν τα νεογέννητα σκυλάκια που βρισκόντουσαν κεντρικά της πλατείας και τα μετέφεραν στα σφαγεία της Ελασσόνας. Μετά από επικοινωνία και ενημέρωση σε φιλικό επίπεδο με την κ. Γιαβούρογλου για τους κινδύνους που θα διέτρεχε η μητέρα τους όπως μας ενημέρωσε η ίδια, εφόσον δεν τα θήλαζε η μητέρα τους, τα κουταβάκια δόθηκε εντολή να επιστρέψουν πίσω στην μητέρα τους όμως οι εθελοντές της Ελασσόνας ανέλαβαν την πρωτοβουλία και τα επέστρεψαν οι ίδιοι στην μητέρα τους και στην τοποθεσία που γεννήθηκαν. Ουδεμία όμως σχέση δεν έχει ο Γιάννης Χαλκίδης με αυτά που τον προσάπτουν".

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO