Είστε εδώ:Νέα»Τοπικά»«Απασφάλισε» ο Γιώργος Καστανάρας: «Ψεύδεται ο κ. Καραγκόγκος! Είχε δώσει εντολή στον Διευθυντή να μην μου δίνει στοιχεία, χωρίς τη δική του έγκριση»

Γιάννης Χαλκίδης: "Ουδέποτε έδωσα εντολή να μαζέψουν κουταβάκια και σκυλίτσες. Αν βρει έναν υπάλληλο, εγώ θα παραιτηθώ"

Γράφτηκε από  Δελτίο Τύπου Τρίτη, 09 Μαϊου 2017

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Χαλκίδης με αφορμή την επιστολή-δημοσίευμα της κ. Ρούλας Γιαβούρογλου μας τόνισε τα εξής:

Γιάννης Χαλκίδης: "Ουδέποτε έδωσα εντολή να μαζέψουν κουταβάκια και σκυλίτσες. Αν βρει έναν υπάλληλο, εγώ θα παραιτηθώ"

"Ουδέποτε έδωσα έντολη να μαζέψουν κουταβάκια και σκυλίτσες, σε κανέναν υπάλληλο. Αν βρει έναν υπάλληλο που να είπε: "Με είπε ο Χαλκίδης να το κάνω ή έδωσε έντολή ο Χαλκίδης να το κάνω", εγώ θα παραιτηθώ αμέσως από όλες τις θέσεις μου! Λέτε ψέμματα, με συκοφαντείτε, προσπαθώντας με ανυπόστατες καταγγελίες να βγείτε από την αφάνεια στην οποία βρίσκεστε και να ασχολείται ο κόσμος μαζί σας! Δεν εκβιάζομαι και δεν απειλούμαι από κανέναν, τη γνωστή μέθοδο την οποία, ακολουθείτε! Όσο και αν προσπαθείτε να ασχολείται ο κόσμος μαζί σας, τα ερπετά γεννήθηκαν και πεθαίνουν έρποντας. Επειδή έχετε πολύ θράσος θα συνεχίσω σε λίγες μέρες, γιατί τώρα έχω και δικές μου δουλειές, για το τι φρίκη και δυσωδία, βγάζεις εσύ με τις ενέργειές σου επί 30 χρόνια τουλάχιστον.

Δολοφονείς επί τριάντα χρόνια την άγρια πανίδα και τώρα το παίζεις φιλόζωη. Θα πρέπει να ντρέπεσαι, είσαι δολοφόνος των ζώων και τρώγοντας τα θηράματά σου και πίνοντας κρασάκι, εμφανίζεσαι σαν προστάτης των σκύλων και τα κουταβάκια τους. Απαντήσε μου, σε παρακαλώ εσύ, με την ψιχούλα σου την καλή. Όταν σκοτώνεις μια χηρομητέρα ή μια λαγήνα, σκέφτεσαι τα παιδάκια τους, τα οποία είναι στη φωλιά και περιμένουν την μάνα να γυρίσει και να τα ταίσει και το ίδιο το βράδυ εσύ τρως τη μάνα, πίνοντας κρασάκι;

Θα μου απαντήσεις φυσικά: "Ότι εγώ κυνηγώ και νόμιμα σκοτώνω". Σου απαντώ λοιπόν ότι και ο Χίτλερ νόμιμα σκότωνε και άφηνε τον κόσμο να πεθαίνει από πείνα.

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ"...

Copyright © 2009-2012 www.elassona-city.gr
LO